標題: 最爛玩的星期六、日 [打印本頁]

作者: mingho    時間: 2005-11-21 23:44     標題: 最爛玩的星期六、日

星期六,相約好5個中學朋友去食飯,因為22號係本大爺的生日,不想自己/朋友們23會沒精神,所以提早慶祝,星期六放左工,就即刻從大嶼山趕去旺角,呼,7點多了,不明白我每次的提議總是給人否決,不明白他們為何只是吃來吃也是這些,唉,算了,那去吃日本野好了,由於相約了老表8點左右到大陸玩,點知老表叫我過太子吧(lucky)搵佢,算,點知佢最後俾佢朋友拉左我同佢去山林道飲酒,我又不甘寂寞call了本已分開左的朋友過來,呼,係上面唔知飲左幾多,朋友們都唔係咁飲得,所以我都係叫佢俾150蚊我算,埋單好似千五,我自己都拎左400幾出去,算的,最緊要高興啦,咁樣就使左600蚊.....之後老表話未夠喉,我話咁上沙頭角囉,因為我老闆係沙頭角人仕,對夜場也幾熟,打到電話俾老闆,老闆亦都係上次提過o既k房內,唉,仲以為老表會慳D搭直通巴,點知佢話搭的士,200蚊.......兩個人要200蚊......我又無左100,去到皇崗又要搭的士過去,又無左70蚊,之後同部長聚聚舊,飲多陣酒就去左骨場過夜,又俾埋佢按摩錢,又沒的200蚊,星期日的下午,又同老表兩個去沙咀,路經大唐,見到10支,花生60,算,又去飲飲,兩個人飲左20幾支到啦,埋單360,我call左條大波妞妞,玩左兩個鐘,佢真係骨總大師兄咁講,問我上唔上房,心諗要房錢o既,我玩完k,去街搵媽咪150蚊就算,點知又真係上左樓,今次上樓真係最開心o個次,條女好好,我同佢咀左好耐,真係太耐無拍過拖,係醉醉地未沖涼我已經攬住佢黎咀,佢又無反抗,佢同之前o個D好唔同,咀幾下又避,完畢,使費用左4日人工........嗚............

[ Last edited by mingho on 2005-11-22 at 00:26 ]
作者: angus    時間: 2005-11-21 23:48

作者: 骨總    時間: 2005-11-22 00:26

大唐玩o左幾錢(你自己)?
作者: mingho    時間: 2005-11-22 00:28

大師兄,計唔計埋女先??我去o個時係7點先,所以10蚊支,應該無呃錢,我仲有一個問題想問你地,譬如我同座檯條女上房,咁搞完佢會唔會繼續陪我係k房玩到走??
作者: angus    時間: 2005-11-22 00:31

作者: mingho    時間: 2005-11-22 00:36

佢欣賞完唔係俾左錢佢就會拍拍蘿柚走o既咩??
仲有仲有,不如大家一齊3點~7點去玩丫,平D相信有巴打會去掛 0.0
作者: angus    時間: 2005-11-22 00:37     標題: 有仲有,不如大家一齊3點~7點去玩丫,平D相信有巴打會去掛 0.0

作者: sunny125    時間: 2005-11-22 00:40

3點~7點?請bro詳細d點計?thanks !
作者: sunny125    時間: 2005-11-22 00:43

mingho兄﹕
你忘記了答大師兄,你在大唐總額用左幾多錢?

作者: mingho    時間: 2005-11-22 00:54

巴打sunny,我上面有問返大師兄,計唔計座檯o個條女錢,如果唔計,埋單360,每人都係200蚊樓下,大唐門口大字標題10蚊支青島,所以就問左門口個姐姐,佢話唔使房錢,但就要俾60蚊花生錢,我去o個到o個時係4點到,玩到6點幾就走人上樓揀囡囡了
作者: 骨總    時間: 2005-11-22 01:07

引用:
Originally posted by mingho at 2005-11-22 00:36:
佢欣賞完唔係俾左錢佢就會拍拍蘿柚走o既咩??
仲有仲有,不如大家一齊3點~7點去玩丫,平D相信有巴打會去掛 0.0
扑完返去 K 房繼續唱不用另計小費 , 計埋女 how much ?
作者: sunny125    時間: 2005-11-22 01:11

对不起,200蚊樓下+房租(免)+計埋條女錢=總額
作者: tin-tin    時間: 2005-11-22 02:01     標題: ....

四日人工肉唔肉痛...補兄巴打生日快樂
作者: 華倫天台    時間: 2005-11-22 02:37

難得你話 (今次上樓真係最開心o個次) 乜都抵 la , 差 d 唔記得 tim , happy birthday mingho.
作者: 米高jackso    時間: 2005-11-22 04:07

生核快樂 mingho.
作者: 夜鬼    時間: 2005-11-22 04:53

原來老兄生日,恭喜
作者: Bgor    時間: 2005-11-22 08:37

作者: bigass    時間: 2005-11-22 14:15

補祝你生日快樂..
作者: 骨總    時間: 2005-11-22 14:22

Happy birthday mingho.:big_s:
作者: 沙悟淨    時間: 2005-11-22 15:29

作者: wing123    時間: 2005-11-22 15:52

通常牛一的人表現都突別勇猛~相信巴打都係一樣啦~haha!!!
作者: mingho    時間: 2005-11-22 17:26

呵呵,多謝各位,我今晚又要上去搵大波妹了 0.0 剛好又出糧~~
作者: bigass    時間: 2005-11-22 17:39

引用:
Originally posted by mingho at 2005-11-22 17:26:
呵呵,多謝各位,我今晚又要上去搵大波妹了 0.0 剛好又出糧~~
記得出report..:D
作者: sunny125    時間: 2005-11-22 20:57

以前d朋友生日,多數彈條女俾佢玩既,而家自己都唔惦呀:P!
今晚你唯有上去搵大波妹啦,明大哥!!!

作者: mingho    時間: 2005-11-23 12:25

引用:
Originally posted by sunny125 at 2005-11-22 20:57:
以前d朋友生日,多數彈條女俾佢玩既,而家自己都唔惦呀:P!
今晚你唯有上去搵大波妹啦,明大哥!!!
鬼叫自己媾唔到女咩,我係一世都媾唔到女o既可憐蟲,嘻嘻
我唔回應你住,我又要開個topic先,嘻嘻

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://www.saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0