標題: 盲中中試彩虹 [打印本頁]

作者: fatgor1    時間: 2010-11-14 00:49     標題: 盲中中試彩虹

睇完某c 兄 早前既 report,
心思思試下有無撞出彩虹,

早幾日下午開完會蛇左上去...
地方一如c 兄講幾企理

未去之前已打電話問左話有房,
甘book左水療房先...(可以係果度沖埋涼)
今次第一次係本地試水療,
人一世物一世, 5算太貴但又5係平,
最起碼5使嬲住毛巾過大廳, (所以好多足仔刀5想去)
5係怕被人睇蝕,
男人老9有咩所謂,
係5慣就係5慣...無得呃

無咩心水順其自然...
我估女女約20尾30頭, 無問實際年齡...
先細心較好水溫, 感覺幾舒服...
一面浸一面按下膊頭同背甘
又輕擦背又磨砂去下死皮, 幾新鮮

dup既手法算ok, 無點用死力, 算舒服...

尾段轉身溫柔5死chock, 值得讚

排毒身體好deal左 $200, 水療$500免找零

打5切報告, 見有ching出左類似, 本來5想出...因為刀幾似
但最衰自己有活躍症甘, 5打5安樂....唯有繼續獻醜....
作者: 好淫一個    時間: 2010-11-14 01:19     標題: 回復 1# 的帖子

我都未去過,咁係唔係就係水療房入便換衫沖涼,全程係房攪掂晒.
作者: fatgor1    時間: 2010-11-14 01:26     標題: 回復 2# 的帖子

係牙...

但5係間間足仔刀有水療(木盆)wow...有d 電話答話有, 上到去係無水療
有d   5係用木盆, 用按摩浴缸, 不過我未去過果隻
作者: zoomam    時間: 2010-11-14 04:29

囡囡叫咩名?
作者: digme    時間: 2010-11-14 04:30

唔通真系咁好景, 七舊玩機機???
作者: zoomam    時間: 2010-11-14 04:34

人人消費力唔同
有人只係番工放工駛多一百會手震
有人到而+仲可以一個禮拜幾晚尖東唱歌飲酒
作者: 夜鬼    時間: 2010-11-14 05:52

尖沙咀消費模式唔同
作者: 大聲公    時間: 2010-11-14 08:29

引用:
原帖由 digme 於 2010-11-14 04:30 發表
平貴因人而異, 人到中年經濟冇問題就最緊要開心
作者: fatgor1    時間: 2010-11-14 11:37

引用:
原帖由 大聲公 於 2010-11-14 08:29 發表
平貴因人而異, 人到中年經濟冇問題就最緊要開心" /> " />
其實係人一世物一世, 試過下就算...
睇左價錢先上, 已經有心理準備,
不過留港消費已經變得好偶然既事
作者: fatgor1    時間: 2010-11-14 11:46

引用:
原帖由 zoomam 於 2010-11-14 04:29 發表
囡囡叫咩名?
可能年紀大左靠晒部電話, 一5入落部手機,
過後已經5肯定, 死未...(好似 日逃58 甘記錯no事件...到依家刀覺得好失敗, 因為果次好有印象)

其實一開始入黎, 佢已經講左名...(不過失失魂, 又5好意思再問)

因為發生左d小插曲, 一上到間野最初有d心不在焉
作者: fatgor1    時間: 2010-11-14 11:50

引用:
原帖由 digme 於 2010-11-14 04:30 發表
試過一次就算...

之前想試 另一個場既水療, book 左2次 5成功, 刀係有人用緊

愈試5到愈想試一次, 男人就係甘
作者: Tony-lonely    時間: 2010-11-14 13:14

作者: fatgor1    時間: 2010-11-14 14:41

引用:
原帖由 Tony-lonely 於 2010-11-14 13:14 發表
連續兩個彩虹report都hjgh-light小費$200!這場之BG都好識揾錢bor!
其實, 要開口自己deal...係令人卻步既原因...
但尼個風氣漫延中...

所以, 一個月5多個一次留港消費

5 deal既 後果, 我係另外一個場試過這樣既回答:

""下, 尼度...最少200 WOW..."

甘, 我唯有俾$200, 不過, 快快手汁番D腳毛...無下次甘...
作者: essence    時間: 2010-11-14 17:21

Some CHing say he have a big meal there.
作者: fatgor1    時間: 2010-11-14 17:34

引用:
原帖由 essence 於 2010-11-14 17:21 發表
Some CHing say he have a big meal there.
去完番黎之後...我好似見到有人提過...不過, 我未能証實...

因為, 我一開始已經講左我既要求
作者: 吉針醫師    時間: 2010-11-14 22:27

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-14 14:41 發表

其實, 要開口自己deal...係令人卻步既原因...
但尼個風氣漫延中...

所以, 一個月5多個一次留港消費

5 deal既 後果, 我係另外一個場試過這樣既回答:

""下, 尼度...最少200 W ...
絕大部份足浴小費正足隨意邪足自己deal
有幾多間話明手作餐全包
作者: fatgor1    時間: 2010-11-14 22:29

引用:
原帖由 吉針醫師 於 2010-11-14 22:27 發表

絕大部份足浴小費正足隨意邪足自己deal
有幾多間話明手作餐全包
尼個係非常現實的問題同情況...
作者: 咸魚佬    時間: 2010-11-14 22:52

即係點尼
作者: fatgor1    時間: 2010-11-14 23:18     標題: 回復 18# 的帖子

即係 最好 好似sn甘套餐價...明碼實價

d sn 套餐刀無話明文包升空包大餐...但一條數係收銀收...
足仔...就分開收

實情多q余
作者: hammy    時間: 2010-11-15 05:46

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-14 23:18 發表

d sn 套餐刀無話明文包升空包大餐...但一條數係收銀收...
足仔...就分開收

實情多q余
足仔 is not sauna , some guest only vegi skill , some guest need hj services , so how can they will 話明文包升空包大餐一條數係收銀收 ?? this request is really 多q 余
作者: 中女情人    時間: 2010-11-15 08:37

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-14 23:18 發表

足仔...就分開收

實情多q余
唔係領正牌wor
作者: fatgor1    時間: 2010-11-15 10:45     標題: 回復 21# 的帖子

按目前去過格局裝修, 提供異性按摩係領5到牌
作者: fatgor1    時間: 2010-11-15 10:58     標題: 回復 20# 的帖子

我5覺得效法sn 連代支一齊收有幾困難...超碼避免要deal時影響氣氛既問題...  sn刀有人齋dup...正骨刀有俾貼士, 是否隨意因人而異

而家足仔(指自己有可能光顧那些) , 有幾多5係以按摩行先?  我只當佢地係玩法抄sn...只欠蒸同焗(尼2樣 nmcot)...

當然人人 意見5同...互相尊重
作者: rocketdog    時間: 2010-11-15 11:48

作者: 骨總    時間: 2010-11-15 15:12

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-15 10:45 發表
按目前去過格局裝修, 提供異性按摩係領5到牌
異性按摩無關場內格局裝修問題 , 喱個唔係因由 , 所有沐足都如是
作者: fatgor1    時間: 2010-11-15 15:13     標題: 回復 24# 的帖子

不過消費 差不多一比三, 過關玩吸引力大d
作者: 骨總    時間: 2010-11-15 15:27

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-15 10:58 發表
我5覺得效法sn 連代支一齊收有幾困難...超碼避免要deal時影響氣氛既問題...  sn刀有人齋dup...正骨刀有俾貼士, 是否隨意因人而異

而家足仔(指自己有可能光顧那些) , 有幾多5係以按摩行先?  我只當 ...
正場代支另俾 , 沐足何嘗唔係? 兩方一樣可以隨意 , 桑拿可正可邪各有收費模式 , 師亨意思咪即係叫沐足兩者二合為一 , 舉例師亨去沐足原意係正骨 , 但係排唔排毒硬性$360會點睇 ? 隔離有間收$260又點睇? 其他一D(久彈)人仕聽到$360又會唔會話貴呢? blacklist ? 番大陸好過之類呢? 如果師亨有機會自己開間或打探下相熟沐足真正既現實情況之後 , 唔希望見到師亨會突然改變觀點
作者: fatgor1    時間: 2010-11-15 15:28

好難詳細講, 據我所知因為"持牌按摩院" 涉及好多悶蛋的條例/法例同裝修要求...
好多時d 足仔出事, 刀係被類似條例告場主

正常來講, 足仔係無須任何牌照的
但提供膝蓋以上既異性按摩....會被定義為提供按摩服務而非足浴...
所以...出現左一d幾怪情況...

只提供純足浴既足仔係好難好難生存...

而且, 深入講好鬼悶, 不如出下報告好過
作者: 骨總    時間: 2010-11-15 15:31

岩一半
作者: fatgor1    時間: 2010-11-15 15:40     標題: 回復 27# 的帖子

骨總有d 意見我好同意 可正可邪各有收費模式...

有d sn 完鐘骨女係房用電話報代支, 就知道玩左什麼服務...tips 多少(通常有標準)
而足浴就bg...自己房間收tips...(無一定標準)

現時情況係, 同一場同一bg, 如果人地俾100, 而自己俾200, 有d ching 會覺得凡俾200果d 做壞晒手勢, 而5明白 我地都好想跟大圍俾100, 不過做5到甘/deal 5到

所以香港場5係好敢出報告...

作者: 骨總    時間: 2010-11-15 16:08

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-15 15:40 發表
骨總有d 意見我好同意 可正可邪各有收費模式...

有d sn 完鐘骨女係房用電話報代支, 就知道玩左什麼服務...tips 多少(通常有標準)
而足浴就bg...自己房間收tips...(無一定標準)

現時情況係, 同一場同 ...
唔係咁講既 , 有人過港島區桑拿玩大D隨時過千 , 唔通話佢地傻咩 只有有唔少廣東梅縣街坊永遠用自己套消費模式強加於其他人身上 即係好似揼開骨係o個個數 , 去到邊個場邊個區要規定收俾開既數 , 講白D即係沙頭角飲開杯咖啡收9 蚊 , o個D梅縣街坊去到尖沙咀半島酒店飲杯咖啡好似好應份收9 蚊 , 收多過1 蚊即時話黑店要blacklist , 喱D究竟又係唔係市場準則?

作者: fatgor1    時間: 2010-11-15 16:29     標題: 回復 31# 的帖子

同意...用5同區去比較無意思...

不過, 如果大家同一日係尖東半島同一餐廳食個包, 你俾300, 我俾400,...價錢5同原因...係睇個廚師心情(或者你5識deal...)
5同場5同區, 價錢5一樣, 係好正常...事先知價就ok...

最煩係而家5係太知價(vas only)
同要deal果下5慣

題外話: 所以如果我去過一次既場, 感覺跌錢, 刀5會立即出報告又blacklist又黑店...因為可能係個別事件
作者: babycry1    時間: 2010-11-15 17:05

現實係足仔同桑拿收費唔可能一樣
淨dup咪唔駛deal lor
冇話dup骨一定要出火
睇自己消費能力la
唔岩玩咪唔去lor
作者: lokchai    時間: 2010-11-16 08:09     標題: 回復 33# 的帖子

唔岩玩咪唔去lor

尼句最實際
作者: fatgor1    時間: 2010-11-16 13:08

引用:
原帖由 lokchai 於 2010-11-16 08:09 發表
唔岩玩咪唔去lor

尼句最實際
非常同意...
其實我覺得ok架...不過間中去, 盡量去5同場
作者: 好淫一個    時間: 2010-11-16 23:00

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-15 16:29 發表
同意...用5同區去比較無意思...

最煩係而家5係太知價(vas only)   
同要deal果下5慣

...
試多幾次咪慣囉
作者: lilibuttket    時間: 2010-11-17 01:04

引用:
原帖由 fatgor1 於 2010-11-16 13:08 發表

非常同意...
其實我覺得ok架...不過間中去, 盡量去5同場
岩晒男人花心既性格
作者: fatgor1    時間: 2010-11-17 01:57     標題: 回復 36# 的帖子

...不如你又去deal下deal下
作者: 骨總    時間: 2010-11-18 01:32

deal可能係另一種樂趣呢
作者: lokchai    時間: 2010-11-20 08:56

同d發音不全既北姑deal好搞笑
作者: 咸魚佬    時間: 2010-11-21 17:53     標題: 回復 40# 的帖子

最能鍾意尼d北姑

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://www.saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0