標題: 荃溢報告 [打印本頁]

作者: kwankwankiu    時間: 2006-12-5 14:17     標題: 荃溢報告

請各位兄弟小心:本人做個no:100二次就要我送禮物給佢同佢主管 angle,同埋要同出面譅講讚佢樣樣都好,但是樣樣都唔得.[

唔係好明你講乜,想表達甚麼。

[ Last edited by q9 on 2006-12-5 at 23:08 ]
作者: 火箭    時間: 2006-12-5 15:10

送禮物???
可否話聲我聽,,,點解?????
作者: bigheadk    時間: 2006-12-5 18:17

It's not logic...........
作者: 長江一號    時間: 2006-12-5 19:41

專揾客人笨七.
作者: Sammy187    時間: 2006-12-5 21:18

落七樓滿天星好D
作者: 火野村窯    時間: 2006-12-6 00:45

乜有d咁o既bg架
小弟未遇過呀
不過小弟一定讚到佢天上冇地下大把啦
作者: d1398    時間: 2006-12-6 09:03

除了#100外其他的bg也這樣嗎???
及你又有否試過其他bg有同樣要求?????
又問題:為什麼100服務這般, 你都找她2次??????
我就試過找#66(2次),121(2次),108等 她們都沒要求我送什麼wor.....!!!
只有她送bj服務就有..................!!
主任(A)對客和對bg都有一手的.....!!
作者: 骨總    時間: 2006-12-6 09:16

佢意思應該係揾過佢兩次 , 第二次就要求送禮物俾佢同佢主管 , 仲要晌主管面前讚佢兩佢.

1):揾骨女尋開心又唔係過人世!

2):又唔係溝佢!

3):溝番轉頭都係咁話!

4):因咩事要幫佢擦埋鞋!

5):點解唔如實照報俾主管知?

骨友金句:玩得要有品有風度 , 應駛得駛唔好難為骨女 , 但並唔係等同接受人地當你係水魚或傻仔!
作者: d1398    時間: 2006-12-6 10:54

骨總真的有骨總的風範...佩服!!佩服!!
完全認同......
有時商約外出吃飯或其他, 也是平衡追女的心魔.....
作者: kwankwankiu    時間: 2006-12-6 11:55

我有朋友mark個二次都有bj,但是#100講下次再mark有其他嘢玩,但我都無想到件女會係咁同埋聽講佢同angle有啲嘢(互相關照) ....... 佢可能當我係水魚或傻仔!
真係好嬲
作者: lcw169    時間: 2006-12-6 12:29

作者: d1398    時間: 2006-12-7 08:29

528包hj
個別有bj
作者: 骨總    時間: 2006-12-7 15:27

引用:
Originally posted by d1398 at 2006-12-7 08:29:
528包hj
個別有bj
曾經試過個別夜班 Bg 有Bj 送係真既 , 不過o個次個 Bg 年紀大o左 D.
作者: d1398    時間: 2006-12-7 16:33

引用:
Originally posted by 骨總 at 2006-12-7 15:27:

曾經試過個別夜班 Bg 有Bj 送係真既 , 不過o個次個 Bg 年紀大o左 D.
還記憶誰? #!)*?
或有什麼好bg有bj服務(中更 / 夜更)推介?
作者: lcw169    時間: 2006-12-7 18:00

作者: d1398    時間: 2006-12-8 08:30

當然有condom會好點,衛生嘛!!!
66呀!不錯..........
作者: nec    時間: 2006-12-8 11:03

送禮物比佢,佢送比你牙.開大呀?
作者: papa2005    時間: 2006-12-8 15:47

^^, @), ^*, @&都送bj,
無記錯(!都好似有.

講手勢^^最o岩心水,
可惜佢用o個隻香水我唔鐘意.
作者: 骨總    時間: 2006-12-9 12:00

引用:
Originally posted by d1398 at 2006-12-7 16:33:

還記憶誰? #!)*?
或有什麼好bg有bj服務(中更 / 夜更)推介?
冇去好耐 , 只係去過兩次咁大把 , 近二十年到過荃灣區唔過 5 次.
作者: pk人王    時間: 2006-12-9 15:48

我仲慘, 差d 唔記得香港有荃灣尼個地方.
作者: lcw169    時間: 2006-12-11 12:01

作者: d1398    時間: 2006-12-11 12:21

引用:
Originally posted by lcw169 at 2006-12-11 12:01:
Try Saturday night, part 1 = 80, part 2 rpp =90, 全程ok, but no bj, bg 話吾熟(first time visit this sn),下次必有
指的是#100嗎? 還是別的bg????
請賜教!!!!謝謝
作者: papa2005    時間: 2006-12-11 13:41

引用:
Originally posted by lcw169 at 2006-12-11 12:01:
Try Saturday night, part 1 = 80, part 2 rpp =90, 全程ok, but no bj, bg 話吾熟(first time visit this sn),下次必有
brother, number pls.
作者: afc    時間: 2006-12-12 23:58

Today tried !@, local bg of early 30, face OK and is around 33C! Part 1 8/10 and Part 2 6.5/10! Overall service is good!
作者: d1398    時間: 2006-12-13 08:32

引用:
Originally posted by afc at 2006-12-12 23:58:
Today tried !@, local bg of early 30, face OK and is around 33C! Part 1 8/10 and Part 2 6.5/10! Overall service is good!
THX Report
What time is she report duty????
作者: afc    時間: 2006-12-13 23:55

d1398,
She is day shift!
作者: d1398    時間: 2006-12-14 08:40

引用:
Originally posted by afc at 2006-12-13 23:55:
d1398,
She is day shift!
THX
meet with my need
作者: qscwdvef    時間: 2006-12-14 11:23

做セ要送野呀
你同佢好熟咩
作者: 火野村窯    時間: 2006-12-14 14:29

有得送bj但年紀大d會唔會係比人搵左件保安大嬸送咋???????
作者: d1398    時間: 2006-12-14 15:27

引用:
Originally posted by 火野村窯 at 2006-12-14 14:29:
有得送bj但年紀大d會唔會係比人搵左件保安大嬸送咋???????
火兄,
莫非你試了保安嬸送BJ.....
作者: iwon328    時間: 2006-12-18 23:52

引用:
no. pls...........
作者: d1398    時間: 2006-12-19 11:53

轉貼: 有c兄在10樓玩賭博遊戲
上星期6又上左獸性廣場10/f
PM : 2:30去到冇乜人
但#) 和 !@! 都冇返...................
都唔知搵邊個好!!
撞彩點 賭博遊戲 , 剛上鍾.....要等個半鐘...好不易等到入房了!!
賭博遊戲 : 細細顆, 淡妝,白白淨,聲線溫柔,不過25歲.

100滿分
樣子 : 75-80 (算是靚女一名)
皮膚 : 90 (白滑)
身材 : 80 (CUP手波大dd~)forum 論壇 討論區(Sna2?,syUCAC&g)T
Part 1 : 90 (有力,按得準)
Part 2 RPP : 50 (時間太少,亦冇感覺)
part 2 HJ : 85 (有BM正面,有D呻吟聲, 由肚咀上乳頭)
我下次都唔知搵 #) 好定 賭博遊戲 .......
我答應左囡囡唔可以講佢NO.
如果有睇開POST的,應該估到是什麼NO.,早排都有師兄提過她.
NO.可從賭博遊戲中想!!!!!
知到的請不要說出來 謝謝!!!!!
作者: seller    時間: 2006-12-19 17:52

轉貼應該尼自 txxxxy 內的鱔稿.
作者: jhonboy    時間: 2006-12-23 11:10

引用:
Originally posted by 肥西孖寶 at 2006-12-19 05:52 PM:
轉貼應該尼自 txxxxy 內的鱔稿.
唔係鱔稿~
是我的post!!!
我是獸性廣場常客
賭博遊戲幾個月前已有師兄提過係好野
我去了多次先mark到佢,佢對波
作者: papa2005    時間: 2006-12-26 19:26

引用:
Originally posted by jhonboy at 2006-12-23 11:10:

唔係鱔稿~
是我的post!!!
我是獸性廣場常客
賭博遊戲幾個月前已有師兄提過係好野
我去了多次先mark到佢,佢對波
師兄可否pm no.比我呢?謝謝!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://www.saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0