標題: 想請問各位巴打 [打印本頁]

作者: 佐助=..=''    時間: 2005-12-21 21:53     標題: 想請問各位巴打

小第早倆天回廣州找朋友,跟朋友吃過飯去了酒吧街喝酒,喝到一點多之後各自走,而我就回酒店,回到房睡不到就去了酒店三樓一間美容美髮店看看,因為在房間看到有介紹這間美髮店有足浴所以就去了反正睡不着,在足浴其間咁岩有電話韾,而我聽到那個女說可以上房按摩,咁我就知可以攪野啦...咁我當然就問那個女的上房要多少錢,她說一百按全身,咁我再問有無其他服務,她說三百ml,咁我當然拿拿聲叫佢跟我上房啦...上到我住那層見佢放低個工作証在服務前台給那個女服務員...入到房就黎料...骨都無按...攪完我就拿拿聲叫佢走...因為我都好驚..因為我咪試過帶女上酒店房..之前自己有地方就話唔怕啫...今次都係第一次所以好鬼驚...:confuesd:想問一問各位巴打...我住那間酒店係二星級,其實在這些二星級酒店帶女上房會唔會好危險呢...
作者: angus    時間: 2005-12-21 22:13

作者: bigass    時間: 2005-12-21 22:49

唉..我都好少咁做..因為個心成日"形"住有人敲門..好難盡興..!!
作者: z123456    時間: 2005-12-21 23:39

作者: wing123    時間: 2005-12-21 23:40

下次免得就免啦~! 唔太安全的說~:th_down:
作者: 佐助=..=''    時間: 2005-12-22 00:55

多謝各位巴打的意見....下次都係咪攪我好啦..
作者: leesan66    時間: 2005-12-22 08:15

作者: 佐助=..=''    時間: 2005-12-23 21:10

不過真係架,我攪個陣時都"形"住有人會敲門架...好鬼驚真係咪再攪我..:confuesd:
作者: dino338    時間: 2005-12-24 13:15

要提防比人敲竹槓

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://www.saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0