標題: 番綽御溫泉3.0 [打印本頁]

作者: colorsco    時間: 2019-11-23 12:15     標題: 番綽御溫泉3.0

囡囡:琪琪

樣貌:白淨樣靚

身材:走肥,皮膚白滑,有前有後

技術:溫柔細心,慢工出細貨

服務:善解人意,互動配合

中午前收到主持人話有新女加盟,問我有冇興趣 ? 梗係有啦 BOOK定去到見到真人果然合眼緣 真人堅靚 要樣有樣!要身材有身材!更何況仲要係只得90後!

趴落床試試先 唔要求過高手勢都可以,醉翁之意志不在此,重點係後續,有些少怕醜,啱晒了!咁呢一貨由叔叔做住臨時導師,見
琪琪咁靚咁索忍唔住抽抽水,冇擋任勞任怨VERY GOOD 慢慢肉棉相見,而我手口從未間斷,漸漸開始連佢都把持不住,慾拒還迎又想反客為主,順理成章咪成其貴願囉 雙方去到最高點,本來可以忍到,但係我個不由自主肌實在充血到頂點,無奈最終一湧而上盡情爆發 主持人呢次真係冇介紹錯 唔止質素高,仲超級順得水 冇DM仲有賺 相信會好短時間內再番撻佢
作者: milker    時間: 2019-11-23 13:22

thx for share buddy
作者: bobbychan    時間: 2019-11-23 14:42

thanks for sharing
作者: J.C    時間: 2019-11-23 21:27

聽落都唔錯wor
作者: dannie1975    時間: 2019-11-24 00:37

thank you for share
作者: Eric.So    時間: 2019-11-24 15:17

"白淨樣靚走肥皮膚白滑有前有後".......咁正
作者: moonkiller    時間: 2019-11-25 00:37

thats good
作者: carshow    時間: 2019-11-25 11:50

作者: 犀利哥    時間: 2019-11-26 01:13

ok thanks
作者: 小小摩西    時間: 2019-11-28 02:04

作者: Bamboo    時間: 2019-11-29 10:49

Thank you for your nice Kiki report.
作者: 付乳    時間: 2019-11-30 01:42

Thank you for sharing
作者: 小小摩西    時間: 2019-12-1 00:44     標題: 回復 1# 的帖子

4台c兄呢排少咗去玩貢wor
作者: mangotaster    時間: 2019-12-3 15:08     標題: 回復 1# 的帖子

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://www.saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0