標題: 番食浪莎 [打印本頁]

作者: 呀禧    時間: 2017-1-7 17:55     標題: 番食浪莎

早幾晚收工過去番食, 到左樓下忍唔到肚餓都係食左野先上去, blacklist左上次果間八方雲集, 正一垃圾 就試下樓下間香港仔魚蛋粉
牛腩飯香噴噴 餸飯分開上 腩汁味濃可口 d腩夠多 肉質彈牙有口感 仲有幾舊蘿蔔底,  油菜加埋飲野先至47才, 夫復何求
[attach]62515[/attach]

[attach]62516[/attach]

[attach]62517[/attach]

[attach]62518[/attach]

[attach]62519[/attach]

食飽飽初住肚上去, 同上次唔同, 今次間房仲正d, 一樣獨立沖涼唔駛出公海 到我走都忘記冇問到囡囡名, 只係記得佢講過話岩岩返左兩日
part1手法熟練唔錯 按得好有心機, 力度同d位岩岩好,  part2手法亦唔錯, 夠晒細心 兩兄弟被照顧週到 順利暖排洪感覺身心舒暢
[attach]62520[/attach]
作者: 本土宅男    時間: 2017-1-8 01:34

食到清照睇幾好味咁wor
作者: 呀禧    時間: 2017-1-8 18:36

食過就知係非常好味
作者: babycry1    時間: 2017-1-8 19:16

睇相硬件都ok 吖
作者: Bamboo    時間: 2017-1-10 11:02

Very nice location but too faraway for me.
作者: 80後宅男    時間: 2017-1-11 04:38

作者: 本土宅男    時間: 2017-1-16 00:37     標題: 回復 5# 的帖子

以前係, 自從有左地鐵之後方便左好多
作者: sunnywong    時間: 2017-1-24 16:28

西環舊區難得獨立沖涼
作者: 本土宅男    時間: 2017-1-25 00:38

引用:
原帖由 sunnywong 於 2017-1-24 16:28 發表
西環舊區難得獨立沖涼
呢樣真
作者: 咸魚佬    時間: 2017-1-28 17:34

有地鐵到既區有心去有幾難
唔會難過屯門元朗天水圍果d死人地方掛
作者: hot_tea    時間: 2017-1-30 17:45

咸兄又幾有道理wor
作者: gogo    時間: 2017-1-31 19:14     標題: 回復 1# 的帖子

早前去過中式500落樓較貴
師兄是否這個價錢?
作者: 呀禧    時間: 2017-1-31 22:28

引用:
原帖由 gogo 於 2017-1-31 19:14 發表
早前去過中式500落樓較貴
師兄是否這個價錢?
我埋單3+2, 咁應該同你一樣

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://www.saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0