標題: 新银座一问? [打印本頁]

作者: angus    時間: 2005-11-29 00:33     標題: 新银座一问?

作者: angus    時間: 2005-11-29 00:51

作者: DLFII    時間: 2005-11-29 00:54

Thanks brother bigcity info
作者: angus    時間: 2005-11-29 01:07     標題: 去試下先,順便去搵.....嘿嘿嘿嘿.....

作者: ricky168b    時間: 2005-11-29 01:58

前幾天去過,硬件好好,休息廳分兩部份(幾排電動按摩椅-好多張椅,我嘆了一個鐘,另一部份是休息sofa)

有自助餐(頭兩段時間收$20,宵夜時段免費),食物算ok啦。

正骨,我上次按泰式,按得唔錯,不過樣子唔掂:cry:

中式:$88、泰式:$108,日式:$138,全部120分鐘。

上次我去因新開張,送coupon-下次去免費中式兩鐘,不過應該已完。

美容部:美容及香薰全身按摩共150分鐘,收$168:D

作者: angus    時間: 2005-11-29 02:04     標題: 全部120分鐘

作者: angus    時間: 2005-11-29 02:05

作者: ricky168b    時間: 2005-11-29 02:16

angus兄,我計過時間,真的足鐘!
作者: 骨總    時間: 2005-11-29 03:46

Thanks report bro ricky168b.
作者: angus    時間: 2005-11-29 09:38     標題: 我計過時間,真的足鐘!

作者: ricky168b    時間: 2005-11-29 10:09

美容師就暫時無見到索野,下次去再check下
bg?去過一次咁多,都係未發掘到正野

作者: didit    時間: 2005-11-29 11:19

引用:
Originally posted by ricky168b at 2005-11-29 01:58:
前幾天去過,硬件好好,休息廳分兩部份(幾排電動按摩椅-好多張椅,我嘆了一個鐘,另一部份是休息sofa)

有自助餐(頭兩段時間收$20,宵夜時段免費),食物算ok啦。

正骨,我上次按泰式,按得唔 ...
上星期去過,聽講一送一免費直至12月25日完結,地方都幾舒服,20元自助餐都OK,不過BG骨技唔夠水準。
作者: ricky168b    時間: 2005-11-29 11:37

不過派coupon就好似到25/11為止!
作者: 試用就要上    時間: 2005-11-29 13:01

正過正骨水呀!呢間埸和羅湖區匯X閣,福田區健X 21世X ,同一集團!
作者: didit    時間: 2005-11-29 13:23

引用:
Originally posted by didit at 2005-11-29 11:19:

上星期去過,聽講一送一免費直至12月25日完結,地方都幾舒服,20元自助餐都OK,不過BG骨技唔夠水準。
修正:一送一 免費贈卷應該到11月25日便會停止派送。
作者: tin-tin    時間: 2005-11-29 13:27     標題: ...

巴打食飽自助餐...快快上馬
作者: angus    時間: 2005-11-29 18:11

作者: 灣仔金水軒spa    時間: 2005-11-29 21:00

作者: 灣仔金水軒spa    時間: 2005-11-29 21:00

作者: Sonicboy    時間: 2005-11-30 23:40

作者: ricky168b    時間: 2005-12-1 12:30

新銀座四樓,電話:82689666。
作者: ricky168b    時間: 2005-12-2 01:47

今天再去,美容$168做150分鐘已完,埋單時有個收銀處知客,穿左件低胸衫收錢同招呼客,對波好似跌出來咁
作者: sokoonhong    時間: 2005-12-2 06:04

useful info, thank you
作者: borbor    時間: 2005-12-2 06:40

thx a lot
作者: ccchan    時間: 2005-12-2 09:10

引用:
Originally posted by ricky168b at 2005-12-2 01:47:
今天再去,美容$168做150分鐘已完,埋單時有個收銀處知客,穿左件低胸衫收錢同招呼客,對波好似跌出來咁
thx

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://www.saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0