標題: 金龍島休閑會所 [打印本頁]

作者: jchk2003    時間: 2005-11-28 21:39     標題: 金龍島休閑會所

請問金龍島休閑會所有冇 HJ or ML,

多少錢?

多謝
作者: angus    時間: 2005-11-28 21:43

作者: sunny125    時間: 2005-11-28 22:10

引用:
Originally posted by jchk2003 at 2005-11-28 21:39:
請問金龍島休閑會所有冇 HJ or ML,

多少錢?

多謝
hj tips 100   or    ml  tips 300   
有商務、日式、泰式等多種房,價錢不一,經常改.
作者: angus    時間: 2005-11-28 22:12

作者: 戴畢量    時間: 2005-11-28 22:51

如果上3樓vip房, 孔雀多過恐龍, 2樓就難講囉.
上得3樓, 緊係 ML啦, 盛惠 300,房錢另計.
作者: sunny125    時間: 2005-11-28 23:01

仲有,金龍島d囡囡好多都床尾機,有個仲背飛床尾機添.
有時,吓吓要拗同口水乾先玩番多d嘢就冇癮啦!!!:confuesd::confuesd::confuesd:

作者: sunny125    時間: 2005-11-28 23:02

引用:
Originally posted by 戴畢量 at 2005-11-28 22:51:
房錢另計238
作者: sunny125    時間: 2005-11-28 23:06

引用:
Originally posted by 戴畢量 at 2005-11-28 22:51:
半年前vip房件no.117開大,好味道!唔知仲喺唔喺度?:th_up:
作者: angus    時間: 2005-11-29 00:08     標題: 幾次去果度都遇到恐龍

作者: sunny125    時間: 2005-11-29 00:09

2樓有個no.119都靚架,不過,玩詠春....
作者: angus    時間: 2005-11-29 00:24     標題: 冇必要花咁多恆心於同一間場

作者: angus    時間: 2005-11-29 00:58

作者: MLML    時間: 2005-11-29 11:17

作者: ellist    時間: 2005-11-29 15:01

上幾個月去過,試佐一個^^^,樣正,pink lin,毛少,有用口,body,冰火,ml,可是無咩笑容,不過未入已經比佢吹爆,唔比來多q,無佐 300,貴賓房,有落地玻璃門浴室 238.
作者: tin-tin    時間: 2005-11-29 15:20     標題: ...

地方好大...有停車場...有部隊時常到
作者: 戴畢量    時間: 2005-11-29 20:20

ellist; 正常來講共五味, 咁絛 bg 有冇鑽你 ke 菊花呀?
作者: ellist    時間: 2005-11-30 15:58

冇鑽菊花,未入已經比佢吹爆佐,唔知有無得鑽菊花,佢即時話,出佐就當完成交易,不過時間未到可以揸吓波波等完鍾.不過條囡個樣真係唔錯....:D
作者: angus    時間: 2005-11-30 18:03     標題: 出佐就當完成交易

作者: somerain    時間: 2005-12-6 16:41

剛試過件 &**, 身材好, 服務ok, 入房無耐就黎.......
係唔幾想女上男下者, 成日都要我響上面.
我唔會番卓佢,
有無bro 仲有好介紹???
作者: ason28    時間: 2005-12-6 17:29

please tell me where is 金龍島休閑會所!! thank
作者: okduck    時間: 2005-12-6 23:09

ok la,我去個次就不俗,仲幾好,但'太極高手'一名,
作者: tin-tin    時間: 2005-12-7 16:03

有專車接送

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://www.saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0