標題: 星期二北上大雞三味報告 [打印本頁]

作者: 骨總    時間: 2005-11-27 02:17     標題: 星期二北上大雞三味報告

星期二與友好下午北上羅湖入凌晨皇崗走.

第一站先到地王書城打書釘嘆足三小時 , 回味到極.

第二站:到深麗嘆番個青春彈手機餐 , 試o左個新到靚囡囡 96 , 入房冇幾耐囡囡到 , 初即一見喜索麗人 , 皮膚白裡透紅身型不俗 , Part 1 :揼骨合格以最低要求度 , Part 2:Hj 手藝不俗且兼容笑面 , 上圍手感非常應有 34C 以上 , 始終 young 即係 young , 波波雪白得o黎滑夾彈手:th_up: ,  開心完事而走 , 唯一 unhappy 反而係個 locker 仔 , 睇落唔夠廿歲白淨奀又廋把口認真嗅 , 講野喇叭咀大聲夾冇準 , 既冇禮貌亦九唔搭八 , 祗可以用冇文化o黎形容喱個乳臭未乾o既文盲靚仔 , 要我一句插埋去叫佢收聲才冇答咀 , 喱次亦係我o係深麗冇俾 tips locker 仔o既第一次!

第三站樂園路華盛食燒蠔 , 三蚊隻大大隻兩個人食足打半.

第四站
再訪田貝嘉洋城 , 講明唔要靚要老 D 添志在手骨好 , 入房後卻見一個 18~19 歲咁上下o既青春技師等我 , 即係話頭先同個部長講既係廢話 , 揼功差可能剛出師唔奇 , 心痕一想改變策略改為前列腺 plan , 明知到喉唔到肺志在有半機撩起慾火 , 卒之火起打定電話俾楓葉林亞趙 mark 定囡囡 , 走o個時叫佢公司車車我倆去楓葉林再燃慾火.

第五站由於小弟要盡快交人 , 所以唔須要沖涼就隨即入尾房 , 等到心儀囡囡到揼都嚴費事即場開波 , 大戰 25 mins 投降 , 喱個囡囡跟深麗o個個同冧把一樣係 96 , 但係床上功夫有過之而無不及!:th_up:

後話凌晨兩點幾皇崗較腳回航人山人海 , 關口仲要實施填紙仔真麻煩 , 反而羅湖入又唔駛喎 , 最慘係過完大陸關後要等第二架黃巴至有得上:cry: , 都唔知o個日係咩日子.

[attach]29322[/attach][attach]29323[/attach][attach]29324[/attach]

作者: angus    時間: 2005-11-27 02:23

作者: DLFII    時間: 2005-11-27 02:29

多謝 骨總大師兄報告
作者: 中女情人    時間: 2005-11-27 02:30

點解唔帶埋我去呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 米高jackso    時間: 2005-11-27 03:46

食幾餐總共駛左幾多呀大師兄.
作者: Cookie    時間: 2005-11-27 03:48

作者: BoneFree    時間: 2005-11-27 03:49

作者: 米高jackso    時間: 2005-11-27 03:50

cookie 兄咁夜少見 bor.
作者: Cookie    時間: 2005-11-27 03:55

作者: 米高jackso    時間: 2005-11-27 04:13

唔係 bor 我不嬲係咁夜蒲頭 wor.
作者: 慕容阿戀    時間: 2005-11-27 04:40

thx呀.....岩岩睇左楓葉林96張相果然係正....有機會真係要kaka....
作者: 夜鬼    時間: 2005-11-27 04:42

兄弟幾識食下wor

作者: 慕容阿戀    時間: 2005-11-27 04:46

呢個囡囡長頭髮..幾有肉地...係我杯茶...
作者: 夜鬼    時間: 2005-11-27 04:49

廣告話佢唔係漢人真唔真
作者: sokoonhong    時間: 2005-11-27 06:05

骨總, thanks for the report.  By the way, where is 樂園路華盛, how much by taxi?
作者: tin-tin    時間: 2005-11-27 06:05     標題: ...

恭喜骨總報告
作者: bigass    時間: 2005-11-27 14:33

下次加埋煲牛白腩..咁就好o勒..
作者: sammok    時間: 2005-11-27 15:38

正 thank you for your report.
作者: CAMERA    時間: 2005-11-27 17:59

作者: 杏仁糊    時間: 2005-11-27 19:37

引用:
Originally posted by CAMERA at 2005-11-27 17:59:
羅湖過關重傷人山人海 , 又沒有紙張四維撲紙填 , 真人真事 /:cry:
你講野一節節 , 羅湖出定入呀幾時既事呀?
作者: 殺女都市    時間: 2005-11-27 22:59

星期五下晝過關已經勁多人, 晚過關冇紙唔奇, 不過講真d ko又唔睇, 咪又係浪費紙張
作者: Cookie    時間: 2005-11-27 23:14

作者: mingho    時間: 2005-11-28 00:08

哇,駁大師兄咀,大家話佢抵唔抵打先???
作者: z123456    時間: 2005-11-28 00:11

作者: sunny125    時間: 2005-11-28 00:23

引用:
Originally posted by mingho at 2005-11-28 00:08:
哇,駁大師兄咀,大家話佢抵唔抵打先???
唔好咁講啦,大師兄好壞意見都接收架.
作者: 沙悟淨    時間: 2005-11-28 01:08

作者: bigass    時間: 2005-11-28 01:11

引用:
Originally posted by 沙悟淨 at 2005-11-28 01:08:
嘩!骨總大師兄果然厲害,來去匆匆!
重食幾餐添..
作者: Yip佬    時間: 2005-11-28 01:44

引用:
Originally posted by sokoonhong at 2005-11-27 06:05:
骨總, thanks for the report.  By the way, where is 樂園路華盛, how much by taxi?
湛江漁港對面 , 記得此地方去年曾與骨總初次見面之緣.
作者: Cookie    時間: 2005-11-28 02:00

作者: 華倫天台    時間: 2005-11-28 04:29

如果我叫番打半尼食咪好易認錯人?
作者: 我係廚房仔    時間: 2005-11-28 08:10

引用:
Originally posted by Cookie at 2005-11-28 02:00:
下次起華盛見到有人叫打半燒蠔0個個就係骨總喇。
大師兄又靜靜雞食到好野 , 曲奇兄鐘意食既整番幾隻你試又點話 , 順便試下我d 手勢丫嗎
作者: Cookie    時間: 2005-11-28 08:43

作者: 大袋淫魔2005    時間: 2005-11-28 08:45

引用:
Originally posted by Cookie at 2005-11-28 08:43:
一於咁話,我諗你整重好味,貴寶號呀?
佢係咪真係做廚師架?
作者: gundam    時間: 2005-11-28 12:14

骨總大師兄既 report, 幾時都咁精彩!
第一個妹妹仲好索添喎! 恭喜!!
作者: 殺女都市    時間: 2005-11-28 12:23

楓葉林既妹妹樣貌娟好, 確係另人有一戰既慾望, 果下半張既熱唇, 丰滿既身裁, 一個字, 得~! 借問聲骨總, 房費連小費多少?
作者: angus    時間: 2005-11-28 13:00     標題: 房費連小費多少?

作者: lun    時間: 2005-11-28 13:32

作者: royfan    時間: 2005-11-28 15:04

作者: ching66h    時間: 2005-11-28 20:55

兩邊過關都要填表排隊, 浪費好多時間, 各位巴打記住帶筆
作者: 骨總    時間: 2005-11-29 04:08

引用:
Originally posted by Yip佬 at 2005-11-28 01:44:

湛江漁港對面 , 記得此地方去年曾與骨總初次見面之緣.
好耐之前o既事咯 , 懷念.
作者: 骨總    時間: 2005-11-29 04:10

引用:
Originally posted by Cookie at 2005-11-28 02:00:
下次起華盛見到有人叫打半燒蠔0個個就係骨總喇。
膽固醇幾高下 , 唔一定每次北上都食o架 , 如果你肯陪小弟北上 , 請你食兩打都冇問題.
作者: 骨總    時間: 2005-11-29 04:11

引用:
Originally posted by gundam at 2005-11-28 12:14:
骨總大師兄既 report, 幾時都咁精彩!
第一個妹妹仲好索添喎! 恭喜!!
Thanks.
作者: 骨總    時間: 2005-11-29 04:12

引用:
Originally posted by 殺女都市 at 2005-11-28 12:23:
楓葉林既妹妹樣貌娟好, 確係另人有一戰既慾望, 果下半張既熱唇, 丰滿既身裁, 一個字, 得~! 借問聲骨總, 房費連小費多少?
$168 +300 = $468.
作者: 骨總    時間: 2005-11-29 04:13

引用:
Originally posted by ching66h at 2005-11-28 20:55:
兩邊過關都要填表排隊, 浪費好多時間, 各位巴打記住帶筆
Thanks info.
作者: 米高jackso    時間: 2005-11-29 05:09

引用:
Originally posted by 骨總 at 2005-11-29 04:12:

thanks.
作者: fwsli    時間: 2005-11-29 06:46

引用:
Originally posted by 骨總 at 2005-11-29 04:12:

But last two weeks ago, I paid $500 and the manager stand beside of me and he knew that I paid the amount. How come???
作者: 殺女都市    時間: 2005-11-29 09:10

被騙了嗎?
作者: 殺女都市    時間: 2005-11-29 09:10

thanks $468 budget plan
作者: 城市獵人    時間: 2005-11-29 18:16

我覺得骨總的報告寫得好精簡,多謝報告!
作者: sunnywong    時間: 2005-11-29 19:08

thanks info.
作者: temeda    時間: 2005-11-29 21:07

how much for the trip ??? I mean total , thx
作者: KH@KH    時間: 2005-11-29 21:13

作者: z123456    時間: 2005-11-29 21:49

作者: pk人王    時間: 2005-11-30 20:47

thanks.
作者: hpghost    時間: 2005-11-30 22:04

两锅
好野

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://www.saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0