標題: 竹園加21世紀 [打印本頁]

作者: BoneFree    時間: 2005-11-26 01:39     標題: 竹園加21世紀

作者: tin-tin    時間: 2005-11-26 01:43     標題: ...

thank..info
作者: fuliyn    時間: 2005-11-26 01:44

謝謝報告~

等待21世紀報告
小弟星期天也想試試這個場....
作者: chanho2046    時間: 2005-11-26 02:01

good report, waiting for the century 21 report
作者: 華倫天台    時間: 2005-11-26 02:28

好正既 report 期待 part 2 report.
作者: BoneFree    時間: 2005-11-26 02:31

作者: DLFII    時間: 2005-11-26 03:54

多謝報告, 期待下part 正骨報告
作者: 中女情人    時間: 2005-11-26 03:56

thanks report BoneFree.
作者: gundam    時間: 2005-11-26 04:30

Thanks report!
恭喜師兄你嘆到好野!
作者: 慕容阿戀    時間: 2005-11-26 04:34

thx bone兄報告~
作者: 不是一般的骨人    時間: 2005-11-26 04:54

作者: 夜鬼    時間: 2005-11-26 05:35

多謝報告38原來靚妹仔feel

作者: DQ    時間: 2005-11-26 05:41

多謝報告...感謝分享 :D
作者: 不是一般的骨人    時間: 2005-11-26 07:12

作者: oldman    時間: 2005-11-26 09:32

每個場都要求幾多個點鐘,唔係抄魷,有時都幾大壓力,所以如果d客下次再點的話,她知道你是會再黎,真的服務都好d。
作者: BoneFree    時間: 2005-11-26 11:26

作者: 城市獵人    時間: 2005-11-26 11:34

BoneFree 兄, 好正既 Report 期待 Part 2
作者: oldman    時間: 2005-11-26 11:37

21世紀 係邊到?
作者: BoneFree    時間: 2005-11-26 11:52

作者: BoneFree    時間: 2005-11-26 11:54

作者: BoneFree    時間: 2005-11-26 11:56

作者: okduck    時間: 2005-11-26 13:37

唔錯,好想試一野
作者: wongyiu    時間: 2005-11-26 14:02

作者: BoneFree    時間: 2005-11-26 14:21

作者: GACKT    時間: 2005-11-26 14:25

呢條女都唔錯..我都要去試下先
作者: angus    時間: 2005-11-26 18:26     標題: 21世紀

作者: 占士邦    時間: 2005-11-26 18:56

見過佢相比真人靚少少咁多.
作者: RAYMOND28    時間: 2005-11-26 23:56

HOW ABOUT BG 2,15 ,9 AND 98 SERVICE FROM BAMBOO SAUNA,I ALREADY TRY THEM,I WANT TO KNOW HOW YOURS SERVICE THE OTHER BROTHER IS DIFFERENT.THANKS
作者: 骨總    時間: 2005-11-27 01:06

Super 精彩 report , thanks very much bro Bonefree.
作者: fuliyn    時間: 2005-11-27 01:07

引用:
Originally posted by BoneFree at 2005-11-26 11:52:
續上回,離開大廳,之後行成四層樓梯,對於食飽左,放鬆左的我,實在辛若得很呀.去到房啦,酒店房改裝,格局同酒店雙人房無分別,每間房都有獨立洗手間.等了一陣,48號出現,樣子一般,正場黎講,唔係扒己經唔錯 ...
謝謝報告~~
明天有機會我會試試這個場~~

關於紙底褲...
我這個初哥最初都不知有這個東西......
大部份locker小子都不會主動給我這個...
在現在也是......
一來就是把褲子給我...
每次都是我要求才會給我紙底褲...

不過看到巴打的報告...
這回就不要這個了~~

作者: angus    時間: 2005-11-27 02:27     標題: 福田區,華強南路,無委大廈.

作者: DLFII    時間: 2005-11-27 02:30

Thanks brother BoneFree 21世紀 report
作者: 中女情人    時間: 2005-11-27 02:32

越睇越精彩.
作者: BoneFree    時間: 2005-11-27 03:31

作者: BoneFree    時間: 2005-11-27 03:36

作者: BoneFree    時間: 2005-11-27 03:42

作者: 米高jackso    時間: 2005-11-27 03:44

究竟係無委大廈定無線電大廈呀?
作者: BoneFree    時間: 2005-11-27 03:52

作者: angus    時間: 2005-11-27 03:52     標題: 究竟係無委大廈定無線電大廈呀?

作者: DLFII    時間: 2005-11-28 02:08

引用:
Originally posted by 米高jackso at 2005-11-27 03:44:
究竟係無委大廈定無線電大廈呀?
21世紀 has a very large signage outside the building at the corner.  You must be able to find it.:th_up:
作者: 華倫天台    時間: 2005-11-28 04:26

引用:
Originally posted by angus at 2005-11-27 03:52:
绝对系无线电大厦。
thanks for confirm.:th_up:
作者: angus    時間: 2005-11-28 10:12

作者: jj99    時間: 2005-11-28 15:42

引用:
Originally posted by RAYMOND28 at 2005-11-26 23:56:
HOW ABOUT BG 2,15 ,9 AND 98 SERVICE FROM BAMBOO SAUNA,I ALREADY TRY THEM,I WANT TO KNOW HOW YOURS SERVICE THE OTHER BROTHER IS DIFFERENT.THANKS
!%  is good, automatic.
(* is tall, and HJ skill is verygood.
& is bad! HJ fast and fast!! After that, she will want you go!
( not pretty, never try.
How about @ ?
作者: angus    時間: 2005-11-28 17:12     標題: 绝对系无线电大厦

作者: fuliyn    時間: 2005-11-28 23:43

引用:
Originally posted by BoneFree at 2005-11-27 03:31:

這個要視孚個別骨場而定,沒有固定的,不過通常如果locker仔比度,我都會穿,可能佢地有佢地既規距,不過21世紀,佢系問你要定唔要,所以我諗唔要都唔係問題.
哈哈~~
不知是不是我的樣子像初哥...
星期天到這裡試了日式推油......
locker小子......沒有問要不要紙底褲...
直接就把褲子給我了...
不給就算了...反正巴打也提議不要穿比較好......

報告...請參考巴打BoneFree的報告...已經很詳細了
哈哈~

去到時...可能星期天...
很多技師都上鐘了...
有的又不懂日式的...後來服務員指著牆上的技師照片說這個不錯懂日式...
六點上班...要等嗎...
看時間都已經五點九了....當然等....
到房一看...值得等待...手勢也不錯......

結帳~~
沒要求打折...忘記了...
不過也是收138~~
日式138+小費30
168日式推油...
值得一試~~
引用:
Originally posted by angus at 2005-11-28 17:12:
唔好意思,各位巴打,正确全名系无线电管理大厦,上次小弟写漏左,SORRY SORRY!!!
對~
全名是無綫電管理大廈
我是坐地鐵去的...
地鐵D出口往右走第一個街口再往右就看到...無綫電管理大廈
不過走去也要十分鐘左右...
作者: 骨總    時間: 2005-11-29 03:59

引用:
Originally posted by angus at 2005-11-28 17:12:
唔好意思,各位巴打,正确全名系无线电管理大厦,上次小弟写漏左,SORRY SORRY!!!
Thanks again.
作者: 骨總    時間: 2005-11-29 04:00

引用:
Originally posted by fuliyn at 2005-11-28 23:43:

哈哈~~
不知是不是我的樣子像初哥...
星期天到這裡試了日式推油......
locker小子......沒有問要不要紙底褲...
直接就把褲子給我了...
不給就算了...反正巴打也提議不要穿比較好......

報告...請參考 ...
推油過程中似唔似嘉洋城o個隻前列腺按摩?
作者: 米高jackso    時間: 2005-11-29 05:11

thanks report.
作者: kk99321    時間: 2005-11-29 09:56

thanks............
作者: BoneFree    時間: 2005-11-29 22:41

作者: fuliyn    時間: 2005-11-29 23:49

引用:
Originally posted by 骨總 at 2005-11-29 04:00:

推油過程中似唔似嘉洋城o個隻前列腺按摩?
引用:
Originally posted by BoneFree at 2005-11-29 22:41:

我既經驗黎講,就一定無前列腺咁激,碰到無碰到,等埋Fulliyn既reply,就可以confirm有冇驚喜了.
小弟去過幾次嘉洋城...不過都沒試過前列腺...因為跟女伴一起...:confuesd::confuesd:

這裡推油也沒碰到小fuliyn
按背時把褲子拉的很低....整個屁股都露出來...
按前面時...就把褲子拉高...變成三角褲一般...
還有...我注意到那技師不時都看小fuliyn有沒反應...
哈哈~~

不過可能那天小弟肚子有點不舒服......小fuliyn那天沒啥反應...
哈哈~~~
作者: angus    時間: 2005-11-29 23:55     標題: 小弟去過幾次嘉洋城...不過都沒試過前列腺...因為跟女伴一起

作者: fuliyn    時間: 2005-11-29 23:57

引用:
Originally posted by angus at 2005-11-29 23:55:
巴打去o左边间嘉洋城?一间o系田背三路,一间o系福田南路。
田背三路...
作者: angus    時間: 2005-11-30 00:04     標題: 田背三路...

作者: fuliyn    時間: 2005-11-30 00:09

引用:
Originally posted by angus at 2005-11-30 00:04:
田背三路o个间有架,你下次去问下经理o罗,我都系喱个场试过!!
我知道那間有...
我沒試是因為跟女伴一起...所以沒試...

那裡的牆上有很多技師的照片...
寫明那些有做前列腺的......
有的長的不錯看...不過......那裡的技師說有些真人跟相片差很遠

作者: BoneFree    時間: 2005-11-30 00:10

作者: wing123    時間: 2005-11-30 21:47

引用:
Originally posted by robertchan at 2005-11-30 21:42:

下次再與你女友去小嘉,試下日式推油,正到痺~~如果你好彩,你細佬可能會舒服到起身同技師打招呼。。。。
女友在隔離wo~ 比佢發現點算??
作者: wing123    時間: 2005-11-30 22:28

引用:
Originally posted by robertchan at 2005-11-30 22:21:

你背向天,毛巾遮住籮友,技師同你 r pat pat.....就神不知鬼不覺.....只要你唔好興奮到大叫...就冇事。
此計大妙!!!一於咁話~下次就去嘉洋城架仔按摩!!!
係女友面前搞邪野....真係唸起都興奮~呢種究竟係咩心態呢~
可能係"長期受抑壓導致心理不平衡症候群~"
作者: taka_007    時間: 2005-12-9 22:33

I also try no 38 before, and i think she is the most youngest one in chuk yuen
引用:
Originally posted by BoneFree at 2005-11-26 01:39:
各位巴打好,早幾日晚上北上救國,計劃一正一邪,原本諗住先正後邪,因通常正骨完多數都硬晒,之後再去邪骨一次過搞掂,但為了遷就個晚歐聨賽事,(同一時間睇唔晒3個波)所以都要先邪後正.
好入正題,第一 ...

作者: alex1020    時間: 2005-12-14 11:32     標題: 竹園 #38

師兄果然沒有介紹錯, #38 真係好Cutie好嗲, 在骨場很少踫到這樣漂亮而且服務態度不錯的, 全過程都是笑臉溫柔, 什麼煩惱都給她溶化掉....唔, 要再去多幾次.....:DSample Text
作者: bmw530    時間: 2005-12-14 17:22

21世紀的日式推油是否不包打飛機,雙鐘是90分鐘或120分鐘?
有勞各Brother
作者: 沙悟淨    時間: 2005-12-14 18:20

作者: angus    時間: 2005-12-14 23:05     標題: 雙鐘是90分鐘或120分鐘

作者: BoneFree    時間: 2005-12-15 00:16

作者: copper    時間: 2005-12-15 00:41

thx!report!
作者: wing123    時間: 2005-12-15 01:07

引用:
Originally posted by BoneFree at 2005-12-15 00:16:

me too la....

哈合,想問問各位巴打,邊位試過日式推油,但係可以無返應架呢?
老實講~日式真係無乜反應wo~ 在小嘉做日式~小wing 完全睡著了.........
作者: 8989    時間: 2005-12-15 01:31

講反應="=
星期日去左世外桃園做日式真係走火="=
條女摸到扮無野="=
作者: leesan66    時間: 2005-12-15 08:11

作者: 鼬    時間: 2005-12-15 17:34

多谢分享。
作者: 8989    時間: 2005-12-16 01:29

唔得記得幾多號~~
因為一入房見到佢...30幾歲既樣再加雀班已經唔想望多眼="=
反而去廁所見到幾個我覺得超索既行過="=
頂!!!!
不過2百水玩3粒鐘仔先得2個鐘有d貴="=
3個鐘無理由仲俾30蚊貼士甘樣衰啦='=
作者: DLFII    時間: 2005-12-16 02:19

世外桃園 is expensive, especially there is 10% service charge
作者: tin-tin    時間: 2005-12-16 04:21

世記妹妹無畀鍚
作者: 中女情人    時間: 2005-12-16 15:51

last week had tried no 58 , dup skill so far so good la part 2 services not bad , i heard my fd said if you visit her a few times will be get  bj serives (foc).
作者: DLFII    時間: 2005-12-17 02:40

引用:
Originally posted by 中女情人 at 2005-12-16 15:51:
last week had tried no 58 , dup skill so far so good la part 2 services not bad , i heard my fd said if you visit her a few times will be get  bj serives (foc).
Which sauna you are talking about?
作者: tin-tin    時間: 2005-12-17 02:44

agree thank
作者: taka_007    時間: 2005-12-19 20:33

引用:
Originally posted by RAYMOND28 at 2005-11-26 23:56:
My friend tried no 9, and he said her big is very big
作者: mongping    時間: 2005-12-20 19:52

稍為貴D啫,中女較多
作者: RAYMOND28    時間: 2005-12-20 20:58

引用:
Originally posted by 中女情人 at 2005-12-16 15:51:
BG IS JOEY YUEN,HAS PHOTO
作者: RAYMOND28    時間: 2005-12-20 21:00

引用:
Originally posted by taka_007 at 2005-12-19 20:33:

My friend tried no 9, and he said her big is very big
NO 9 HAS A PHOTO,THE BALL IS NOT THE BIG,BUT SERVICE IS OK

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://www.saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0