發新話題

啤酒 (Beers)

引用:
原帖由 herman 於 2009-1-9 16:25 發表

hehe兄,   

你真係幾識享受.  

我知 日本 Kirin, 法國 Kronbourg 係麥啤.  

German 的 - 冇嘜印象 !   
咁大件事
下次再去睇下搵唔搵得番呢隻啤先, 到時再 po 上唻

日本sake  
煮蜆好, 熱飲好, 別有一番清, 香, 甜, 醉
未飲過貴價既 sake, 唔知差幾遠?
菜欄講過大吟釀賣咁貴係捧出唻, 實際上仲有另一隻好好多, 但名又唔記得左

印象中未飲過梅子酒, 但朋友就讚好正

收工, 大家拜一見

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-1-10 09:04 發表

多謝大B兄支持.

靴文兄,
你好公開條 "罰罰聲" 秘方  
貓兄,  

你都冇答我你 "生理" 上夠 50 未!  

若你未夠 "稱", 俾你都冇用 !                                       

引用:
原帖由 icanfly 於 2009-1-10 12:47 發表
再睇一次...怕怕

To Whom It May Concern

怕 怕 !!

Why ? Why ?  
What's the problem ?  

引用:
原帖由 icanfly 於 2009-1-10 21:47 發表

好似被解雇 之後公司被返封信你 怕怕 To Whom It may Concern
飛哥, 早

唔駛怕!  你係專業 "吹" 手, 邊個夠 "pok" 移動你呀 ?  

引用:
原帖由 Bgor 於 2009-1-10 00:17 發表

貓兄好提議, 開個"罸罸聲50+必看"帖,
盡覽一吃或一飲就罸罸聲之飲品及食物.
B哥,  Gd Afternoon !  

你都咁 "十扑".  
吾通你都認 50+ ?   

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2009-1-13 16:51 發表

我之前一直都冇試過黑啤. 但早幾個星期試過其實都ok. 咁健康, 下次去隊我就飲黑啤啦
jojo兄, Gd Afternoon !  

做人嘜嘢都要試吓,  除咗會死人果 d 之外.  

唔好隊咁盡呀!  因住 小jojo 唔知醒呀 !                         

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2009-1-14 18:42 發表

小jojo佢飲左酒仲勁呀 . 不過係我訓著jet
Brother jojo, Gd Morning !      

小心 "小 jojo" 勁過頭, 插Q錯 O 呀!       

發新話題