發新話題

大家來討論一下AV片好嗎?

女優篇- -姣到出汁-明日花
多謝7兄, jo兄, 羅兄每日都來頂一頂, 今日介紹尼條女叫明日花, 佢系HMP公司的花旦, 佢的眼神非常姣, 有一種妖媚的feel象要吸盡男人精華的狐妖,一對又圓又挺又大的好雙乳(應是假波) model身材(cp要700蚊個種), 亦係我地尼D中意大波妹的no. 1 選擇.
我極力推介bt 佢套精選片叫ISM明日花(下面有封面), 我到而家都末睇完佢尼套片, 你會問我點解?? 你睇完就知, 佢姣到出汁的眼神同fit到震的身材被人吊到典床典直, 叫到拆天, 未夠十分中就走火.
上星期BT左套新片, 內容糸講佢做女學生比女教師搞的故事, 我覺得只有佢搞人, 原來拍搞基片被人地搞都得, 套片最尾都系2男2女一齊搞, 系米尼搞乜基呀, 搞男人至爽呀.
如果時間許可,我打算每天更新.
優點: 姣到出汁的眼神, 夠激情, 夠淫, 身材fit到震
缺點: 假波, 叫床聲太誇張
女優推介指類: 5星
以下推介HMP新片:

附件

溫馨提示:快快樂樂上大陸平平安安回家來

引用:
原帖由 AM 於 2008-10-31 09:46 發表
女優篇- -姣到出汁-明日花
多謝7兄, jo兄, 羅兄每日都來頂一頂, 今日介紹尼條女叫明日花, 佢系HMP公司的花旦, 佢的眼神非常姣, 有一種妖媚的feel象要吸盡男人精華的狐妖,一對又圓又挺又大的好雙乳(應是假波) model身 ...
AM兄,  早晨  

一早就 posted 一對咁大咁圓 ge 波出嚟      作死呀!  
攪到我要 ............      

好正呀!!     多謝呀!!  

引用:
原帖由 herman 於 2008-10-31 11:08 AM 發表

AM兄,  早晨  

一早就 posted 一對咁大咁圓 ge 波出嚟      作死呀!  
攪到我要 ............      

好正呀!!      ...
文兄,係呀用對大咪咪叫醒你呀

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-10-31 11:21 AM 發表

太大,太假。
我pass !
AM兄你慢慢享用啦!

講番BT,其實都係得個BT,邊得閒睇。
睇都係scan下就算。從無一套睇完
所以我介紹一下等大家BT一D精選,吾會浪費青春

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-31 11:25 AM 發表

早晨呀! AM兄
尼件明日花個樣真係姣到出汁, 我鍾意呀!
身材直情無得頂啦! 不過, 可惜一睇就知係假波!
如果自己條女又糸姣到出汁, 就吾洗去SN 快仔拉

引用:
原帖由 AM 於 2008-10-31 12:26 發表

文兄,係呀用對大咪咪叫醒你呀
AM兄,  唔好笑我 la, 我同你一樣,
我都好Q鍾意 "靚 ge" 大咪咪嫁     

引用:
原帖由 AM 於 2008-10-31 12:31 發表

如果自己條女又糸姣到出汁, 就吾洗去SN 快仔拉

咁就仲大能鑊, 日日都要捐精  

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-31 14:23 發表

哦! 唔怕啦! 你後生世仔 大把精捐啦!
流水兄, 午安   

你先至係 bor !   Mr. lau 你年年都係 24 歲 !  

你就好嗱, 人如其名,  大把貨, 有排流,  

我呢 d 老嘢, d 貨剛剛好咋  

發新話題