發新話題

初訪悅來坊

引用:
原帖由 coiechan 於 2012-8-26 17:33 發表

咁幾大都話睇廣告la
有咩用

平d掛
最穩陣打去場問

有沖涼房既貴$20, 不過, 舒服D, 唔洗行完走廊經過大廳, 仲要過埋洗衣/廚房先到沖涼廁所房, 私隱度高D,
因為, 沖涼房係玻璃門, 自己睇到晒自己帶黎既野(如果有), 但係如果閣下無所謂既, 就同佢地講, 唔要沖涼房就OK.

不過, 有個少少既建議, 其實, 桑唔桑拿街, 都係呢個價, 所以, 唔洗特登標明啦.

c兄建議比邊個

引用:
原帖由 lilibuttket 於 2012-8-30 19:28 發表
c兄建議比邊個
因為, 囡囡都話好多人會問, 同埋要解釋, 所以, 建議比店主啦, 不過, 希望係呢度睇到既人, 都會清楚而有所準備.

不過, 因為, 真係桑唔桑拿街會員都係同價, 唔洗寫到好似我地特價咁囉.

引用:
原帖由 sars 於 2012-8-31 11:27 發表

因為, 囡囡都話好多人會問, 同埋要解釋, 所以, 建議比店主啦, 不過, 希望係呢度睇到既人, 都會清楚而有所準備.

不過, 因為, 真係桑唔桑拿街會員都係同價, 唔洗寫到好似我地特價咁囉.
除非師兄係場地老細, 否則係5係所有walk in幫襯一樣價, 鬼知咩
既然有廣告標明價錢, 多口講句 睇桑拿街 人之常情

幾個月之前幫襯個另外一間, walk in價 同睇廣告既爭50蚊
不過 個場已經摺埋費事提

引用:
原帖由 sars 於 2012-8-31 11:27 發表

好多人問女女咩野
女女又要解釋咩野

仲有係呢度睇到既人,要有咩準備

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-9-1 12:18 AM 發表
好多人問女女咩野
女女又要解釋咩野

仲有係呢度睇到既人,要有咩準備
一頭霧水
不喜勿回,不喜勿小

發新話題