發新話題

再上水冇姦

引用:
原帖由 ken19lam 於 2012-7-7 10:39 發表
彈左芳芳
有師兄話佢d蘭花手好得
maybe her skill is ok , but the face

回復 3# 的帖子

Lisa 真係好掂
吾敢試兩個拕地,好似太幼嫰
芳芳就吾知勒
如果係足之寶果個
有D C師話幾好

適常彈不離三樣野
唔係樣就係身材同年紀
試過芳芳既c兄冇人話過佢肥或者老
好大機會係扒
可能擺晌旺角區還可以
去到尖沙咀區質素有限自然被市場淘汰

引用:
原帖由 腸仔文 於 2012-7-8 01:47 發表
適常彈不離三樣野
唔係樣就係身材同年紀
好大機會係扒
可能擺晌旺角區還可以
中肯

引用:
原帖由 腸仔文 於 2012-7-8 01:47 發表
適常彈不離三樣野
唔係樣就係身材同年紀
好大機會係扒
可能擺晌旺角區還可以
旺角客旺角式淌費旺角質素, 尖沙咀客尖沙咀式淌費尖沙咀質素, 好多野相附相乘, 只不過好多人以經濟或個人消費能為由, 強加諸個人價值觀晌市場上, 舉例旺角太子深水埗一帶夜遊, 但經常掛上咀邊要求後生 玩得放 要除 身型好 dup得好 架生要正 收費平 排洪限線100 硬件靚 毛巾新鮮 最大問題係冇諗過自己係咩類型客 咩消費

引用:
原帖由 pk人王 於 2012-7-9 02:19 發表

旺角客旺角式淌費旺角質素, 尖沙咀客尖沙咀式淌費尖沙咀質素, 好多野相附相乘, 只不過好多人以經濟或個人消費能為由, 強加諸個人價值觀晌市場上, 舉例旺角太子深水埗一帶夜遊, 但經常掛上咀邊要求後生 玩得放 要除 身型好 dup得好 架生要正 收費平 排洪限線100 硬件靚 毛巾新鮮 最大問題係冇諗過自己係咩類型客 咩消費
金石良言

引用:

旺角客旺角式淌費旺角質素, 尖沙咀客尖沙咀式淌費尖沙咀質素, 好多野相附相乘, 只不過好多人以經濟或個人消費能為由, 強加諸個人價值觀晌市場上, 舉例旺角太子深水埗一帶夜遊, 但經常掛上咀邊要求後生:goo ...
最簡單覺得唔值咪唔玩lor,等到駛費200~300有以上服務條件到去馬lor

引用:

旺角客旺角式淌費旺角質素, 尖沙咀客尖沙咀式淌費尖沙咀質素, 好多野相附相乘, 只不過好多人以經濟或個人消費能為由, 強加諸個人價值觀晌市場上, 舉例旺角太子深水埗一帶夜遊, 但經常掛上咀邊要求後生:goo ...
一針見血,見血封喉

發新話題