30 1234
發新話題

吳松街滿足考古

吳松街滿足考古

吳松街尾食糖水 , 過左西貢街見到個足仔招牌閃閃下 , 抬頭一望醒起有 c 兄出過報告 , 大膽 d 行上去試試 , 一個啤梨形 c 9 開門 , 多口問句仲有冇囡囡 , 對方話有慌死我唔沖涼住 ok ok 沖涼之後入房 , 三張足浴椅做下樣地方比較細家庭式 feel 重 , 想揾 lily 開門果位 c 9 話冇  咁求其第個 , 結果係另一個 c 9 , 亦係最後一個 c 9 訓低至問價 , 雙鍾 256 不過乾 dup 另一個香薰 plan 雙鐘 336 , 叫做有油推下冇咁 dry 虎背熊腰 dup 起上尼虎虎生威 臨尾洩洪共識 100 可惜床尾 最後可以上身搓麵粉 , 不過要加多 50 算 la 增強幻想可以盡快出 150 就 150 la , 洩洪手勢相當強勁 , 稱得上無敵打樁機 幻想 ~ 忍耐 ~ 平伏情緒後好唔容易情況底下順利而出 落樓 490 , 今次骨運麻麻 , 希望明天會更好

"無敵打樁機"
支樁有冇事???

引用:
原帖由 mark34 於 2011-12-15 14:26 發表
吳松街尾食糖水 , 過左西貢街見到個足仔招牌閃閃下 , 抬頭一望醒起有 c 兄出過報告 , 大膽 d 行上去試試 , 一個啤梨形 c 9 開門 , 多口問句仲有冇囡囡 , 對方話有慌死我唔沖涼住 ok ok 沖涼之後入房 , 三張足浴 ...
師兄, 下次打電話找有lily才上去

引用:
原帖由 forester18 於 2011-12-15 14:48 發表
"無敵打樁機"
支樁有冇事???
包皮完整情況尚可

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-12-15 14:57 發表
食左呢條鱔糊

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=97719&extra=page%3D1
我自己骨運唔好遮

引用:
原帖由 789 於 2011-12-15 20:40 發表

師兄, 下次打電話找有lily才上去
小弟骨運一般 , 個人一向要求高唔高 , 睇過我報告或者識我既自有公論 , 奈何未有 c 兄如斯好骨運 , 可以任何足店每次以 100 大元公價令所試囡囡上下任摷自動脫光甚至比我賴 , 電話唔打 lu , 因為你個報告都寫明電話 , 地址 , 囡囡年齡 , 身高 , 體重 , 藉貫同學歷等等 , 我諗我應該冇下次 lor  

引用:
原帖由 mark34 於 2011-12-15 21:26 發表

小弟骨運一般 , 個人一向要求高唔高 , 睇過我報告或者識我既自有公論 , 奈何未有 c 兄如斯好骨運 , 可以任何足店每次以 100 大元公價令所試囡囡上下任摷自動脫光甚至比我賴 , 電話唔打 lu , 因為你個報告都寫明電 ...
mark哥想要"電話 , 地址 , 囡囡年齡 , 身高 , 體重 , 藉貫同學歷"的話我幫你丫

30 1234
發新話題