發新話題

其實大家對666.....

呢邊呢個風氣無咁嚴重.....但另一個台呢.....全部數目字...... 其實都想八下各師兄點定義666

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-11-29 21:42 發表

其實我都係睇另一版見到成版都666,隔褲又6,數毛又6.....究竟乜野先係666?碰碰車=6,摸到毛又係=6
耳聽 3 分假, 眼看未為真 .
見到人地報告.. 寫到曉飛都無用啦....

狗兄 : 最重要系...有興趣想試既,, 最好自己親身去試,, 去求証..

我以前周不時,  high 過野, ( 信錯左.可能系寫手的 report . 吊拉爸. )

之後我認住果 d 網名... 認埋回覆果 d ... 認埋註冊時間..出帖積分甘..

加加埋埋..... 同埋自己多左上黎...

到時就同淫版所講,,, 自自然然識分...

至於 33  66 .....  你自己好 feel ,又開心既..,, 乜分數有咩所謂呢 .

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-11-29 21:55 發表
呢邊呢個風氣無咁嚴重.....但另一個台呢.....全部數目字...... 其實都想八下各師兄點定義666
呢邊比較直接講出黎...

你睇咸兄 report ..幾甘直接同傳神.

回復 18# 的帖子

有道理
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-11-29 09:53 PM 發表
所以點解要比個數字佢呢 .
直接D咪仲好.
卒碟就卒碟
打井就打井
隔褲就隔褲
簡單易明
所以乜乜0到9都係多舊魚
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-11-29 21:55 發表
咁你就要過去嗰邊問一問喇,不過唔知有冇人答你 .

等我試吓解一解,但唔知岩唔岩架
0=上中下咩都唔得,死屍咁灘係度比女女打出

3=
上路印一印
中路揸到下波
下路隔褲摸一陣

6就犀利囉.
上路由輕車到利叠利,
中路就輕輕錫到至啜到流口水都得
下路就數毛毛以至打埋井

所以先會出現咁多666

回復 22# 的帖子

骨場字典
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-11-29 22:14 發表

6就犀利囉.
上路由輕車到利叠利,
中路就輕輕錫到至啜到流口水都得
下路就數毛毛以至打埋井

所以先會出現咁多666
所以我以前比甘多呢 d  666 吸引左...

當然..有 d 真系平時有回覆. 有交流既 C ching ... 報告出黎系 666 . 呢樣真系無野.. 只可講系人夾人... 骨運有所不同...

但有 d 真系 9 流流.... 註冊幾日... 個幾星期.... 寫出黎report 又好鬼死大陸 feel 果  d 啊... 仲要讚到條女曉飛果 d .....

我仲留意到...好多時寫手可能好無聊,,同一日分身註冊...

變相幾個 report.. /  幾個回覆... 既人既註冊時間系一腩樣... 呢 d 唔系寫手會系咩

發新話題