發新話題

想試越南妹,點知......

引用:
原帖由 wfokpl 於 2011-8-19 14:20 發表
我同朋友巳blacklist 這間場
勸各位人兄都咪去, 費事谷鳩氣!
支持c兄blacklist

引用:
原帖由 secret 於 2011-8-19 14:30 發表

wfokpl兄,咁知唔知MK仲有冇邊間有越南JS可以介紹吓呢?
c兄仲強求d黑mud mud越南妹為乜

引用:
原帖由 MPST 於 2011-8-19 16:46 發表
睇完師兄的報告後不得不作出回應, 上個禮拜夜晚11奌鍾小弟也去過” 粥腹”( 第1次去), 按鍾後開門嘅係超索的女子, 樣貎睇黎大約25歲不過3字頭, 所以小弟一支箭咁衝入房等候, 頭part都係那索女按,  ...
輸打嬴要黑店一間

引用:
原帖由 blm 於 2011-8-19 17:36 發表
貴少少,去老尖夏龍灣啦
最慘尼度有d人要求高付出低
唔好話多三兩百比人串有錢佬
多幾十已經嗌通街鬧貴

我都試過按雙鐘按按下話第二過鐘換人,我話唔使换按一鐘算啦!

引用:
……經過大約7分鍾的爭吵, 小弟最終比埋part2錢($300) 然後氣憤地走人. 大家想知道點解我會咁灘比錢佢(無再按part 2), 原因係在爭吵過程中, 突然有3名越南佬站在門囗….如果係你, 你又會點?
如果係我,會比完錢就走,走左之後,搵番十幾人一齊再幫襯過佢囉

引用:
睇完師兄的報告後不得不作出回應, 上個禮拜夜晚11奌鍾小弟也去過” 粥腹”( 第1次去), 按鍾後開門麉Y超索的女子, 樣貎睇黎大約25歲不過3字頭, 所以小弟一支箭咁衝入房等候, 頭part都係那索女按,  ...
一早要講la

引用:
睇完師兄的報告後不得不作出回應, 上個禮拜夜晚11奌鍾小弟也去過” 粥腹”( 第1次去), 按鍾後開門嘅係超索的女子, 樣貎睇黎大約25歲不過3字頭, 所以小弟一支箭咁衝入房等候, 頭part都係那索女按,  ...
呢間快D執啦.....咁都得....

發新話題