發新話題

[飛行日記003]TFD021 兩個大細路由頭玩到落_

[飛行日記003]TFD021 兩個大細路由頭玩到落_

終於還左多年心願上桃島玩兼睇埋走秀, 預先約好左21試試靚女
原來佢係上月CALL 鐘第二, 我當日都要隔一個先上得鐘(反正打算過夜), 都係排第二ja, 睇住波等啦

囡囡一入到來.... wa, 堅係靚女, 仲好好笑容 (反而影相就cool d...)
身材望落好fit 仲有上有下, 難怪個個見到都想點佢
開始見囡囡廣東話麻麻我咪索性講國語, 仲同佢講候機大堂走秀前坐我後面果個人想點佢
主任唯有答佢地要等到凌晨一點半, 跟住冇耐到坐我隔兩個位果個又想點佢
主任唯有答佢地要等到凌晨一點半, 跟住我忍笑忍得好辛苦.... 佢竟然咁都笑
真係唔信佢後生過譚校長一年咁多, 正如佢唔信我唔係同佢同年一樣

part 1 按左一陣囡囡出去拿野, 我竟然訓著左, 結果一入來佢見我訓著就大嗌嚇我,
嚇到我真係左起身, 佢又大笑, 我心諗, 我一定整古返你
結果我由par低反返起身, 佢一坐上我度我就係咪un佢, 衰野把聲又嗌得好淫又幾好聽
仲除bra攬埋落黎, 我之後反埋佢玩男上女下先比佢落油,
對波目測都係大B, 楂落都有C架, 囡囡偏瘦唔覺ja
不過記得玩波波溫柔d, 唔好玩佢linlin, 佢會痛, 不過我咪成對吸手C 楂上手慢慢搓lor
咀咀冇試過, 因為我縱容佢啜返我linlin, 下路我冇伸入去, 隔褲捽+磨絕對歡迎, 仲feel到囡囡濕左tim
囡囡手勢真係一流, 加上我之前都對幸福式特別敏感, 而家都係一樣
今次係出山後第一次全部囡囡搞到升空

之後清潔完返來, 我今次詐訓, 一見佢入房就影佢相, 結果當然失敗
因為個閃光燈閃左幾秒夠時間遮
跟住佢見我部電話全部英文就拿部挨瘋出來叫我教佢玩煮飯媽媽(好似真係玩緊煮飯仔咁)
之後仲一齊玩找錯處玩到爆機 (其實係亂撳的)
c hing 見佢可能要玩佢玩angry bird la, 因為我成日叫佢裝
最後夠鐘出返去時, 我就叫佢去牆角睇下紙巾底下係咪野
佢仲成個小朋友咁, 好好奇咁望, 望完之後成個彈起
就鬧我衰打我, 之後我話佢整古我先, 佢就話下次見我先教訓我(我就睇佢記唔記得)
真係由頭玩到落尾

囡囡絕對可以翻食, 但係桃花島咁多靚女, 我又想採下花先
先送囡囡88相一樣, 不過佢笑起上來靚好多

之後比埋張牆角相大家一齊估下係咩~

ps. 原來呢度都有filter, 我明明打煮飯老 母, 點知變左煮飯鹵水雞翼

引用:
原帖由 yong811002 於 13-7-2011 19:28 發表
88索爆啊!!!!!!!!!!
88係新人??

回復 1# 的帖子

@!梗係好嘢啦, 不過長晚班, 冇緣lu...

引用:
原帖由 llaammbb 於 13-7-2011 20:47 發表
@!梗係好嘢啦, 不過長晚班, 冇緣lu...
我呢d上水工友探完佢過夜再返工就arm 哂

引用:
原帖由 gdboy20032003 於 2011-7-13 21:35 發表

我呢d上水工友探完佢過夜再返工就arm 哂
上水居民...好呵...

引用:
原帖由 llaammbb 於 13-7-2011 21:59 發表

上水居民...好呵..." />
你住上水.... 咁好方便ja wor, 探完囡囡即返hk

21妹更係正, 不過長晚班, 都無機會番食

好似真係唔錯喎

發新話題