發新話題

跟街街師兄搵食之kho19

跟街街師兄搵食之kho19

首先多謝甘多街街ching無私分享!
    前日約唔到19耿耿於懷 ~今日打電話又無人接,一於打去前臺book距,bingo,3點得閒 ~
    拿拿霖殺過去~今日好鬼熱,沖凉都差唔多沖凍水甘制 ~,kho依然多人,沖凉位得返兩格無人~
    快快趣趣,自己報no.入房先~好快19嚟左,哇,相頭果然系得!系我杯茶 ~再次多謝街街ching~
    女女身高158,體重90磅到,全走肥,長秀髮遮住左大半塊面,但依然難掩嬌俏面容~
    老老實實訓低俾距按,一路按一路傾,原來女女重慶人士,之前系loshan,kp等大場做過,計落都應
該算系老油條~手勢嘛嘛~愉快溝通左十幾分鐘之後出去攞油(女女真系有先見之明 ~)
    P2推背幾舒服,rpp,感覺都唔錯,唔算好突出,跟住除上身bm,feel到中路有d料到,推完背脊推正
面,望住距個靚樣真系幾有feel,點知女女發覺我眼金金望住距,竟然怕丑用頭髮遮住快面 ~
    10分鐘到示意距訓埋我側邊,c級中暈啡lin,手感口感都ok,下路姨媽到隔褲~錫下距linlin又錫下
距條勁,差唔多火候,再試下車牌,甘靚樣車起身肯定好正 ~點知,完全無得車~,算數,唔想勉強人,其
實都過左20分鐘啦~仲未見細佬到高潮 ~距又車下我lin,舌功未算后純熟~我示意距有幾個敏感位都可以錫
下,距又幾配合,可惜功力唔夠,未系好好feel~又換左幾個pose,又揸又食一大輪,終於系chop左45分
鐘左右終於爆發,要配合我超強想像力~哈哈fy7遭遇再次重演~
    系度要贊贊女女,p2進行左甘耐,見距都換左好多次手,知距手好酸,但完全無怨言,仲系甘話系距
問題,靚女仲甘好心態,真系抵贊!
    洗完手返嚟仲話要幫我按,我見距忙左甘耐就話休息下好啦,玩玩下影左幾張相 ~

PS:木頭兄,加左水印啦,哈哈,仲ok吗?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 lilyli 於 2011-2-25 18:53 發表

例如邊d敏感位呢?
我甘斯文,梗系最敏感位…………………………………………………………………………果附近拉 ~

最敏感果度距肯定唔制啦 ~

我認得個啡色奶罩

引用:
原帖由 lilyli 於 2011-2-25 19:01 發表

你又冇叫佢, 點知佢唔制呢
都話左我斯文怕丑囖~驚俾距拒絕好無面啊

引用:
原帖由 chris838 於 2011-2-25 18:46 發表
    前日約唔到19耿耿於懷 ~今日打電話又無人接,一於打去前臺book距,bingo,3點得閒" /> ~
    拿拿霖殺過去~今日好鬼熱,沖凉都差 ...
上次一試完,出報告,佢就放長假。今次可再續前緣了!

引用:
原帖由 HDD35 於 2011-2-25 19:04 發表

上次一試完,出報告,佢就放長假。今次可再續前緣了!
我同距講話俾我望住你塊面會出得快d,距竟然怕醜擰轉個頭

引用:
原帖由 chris838 於 2011-2-25 18:46 發表
    前日約唔到19耿耿於懷 ~今日打電話又無人接,一於打去前臺book距,bingo,3點得閒" /> ~
    拿拿霖殺過去~今日好鬼熱,沖凉都差 ...
可能你弟弟好chok.佢咪chok 耐D.

引用:
原帖由 an1688 於 2011-2-25 19:09 發表

可能你弟弟好chok.佢咪chok 耐D.
多謝表哥甘俾面~奉獻街街處男帖俾我

發新話題