發新話題

重遊足元的開始

重遊足元的開始

小弟已有一段時間無去足元了,自從睇咗樂樂ching鼣孎i,就搞到心痕又身痕,決定
舊地從遊
尋晚終於突破老虎防線(因為老虎約咗朋友食晚就叫我自己搞掂),我自然見機不可
失,由於要避開高危蕭后,所以選擇晚上8:00去到,今次點了個!^
唔知係咪出面天氣唔好呢,個場竟然差唔多無房,定係我太久無去,生意好咗好多,因
為只係平日嘛
女女入到黎,真人只及相片六七成,屬嬌小玲瓏型,太約五尺多,愛好高挑型嘅ching就
唔係咁啱了
Part1 都唔駛點講,又係個D野,但係功夫還可以,由於入房前已叫女女攞定功具,唔捕
中途走咗去,可以一氣呵成
Part2 RPP 功夫都唔錯,R得幾舒服,R咗大約15mins就轉身,先幫女女解除身上一切武
裝 ,女女屬及手Bcup波,由於環境光線不足,隱約見係啡Lin,絕對唔係黑提,妹妹毛髮
整齊,輕摸下已有水源,經過女女錫Lin及女女在耳邊輕呼叫聲下,小弟都來不及深入
水廉洞已經被KO,還搞到女女身上中彈,真係唔好意思,鬼叫你搞到咁舒服咩,由於今
次純屬偷跳要趕住交人,都唔記得交換電話
總括黎講女女都係屬於嬌小人妻型,而小弟都係比較愛好CD波路,所以都未必會番
食,因為今次房間係女女房個邊,在門外見到有幾個都幾得,所以個人認為今期晚班D
女都幾唔錯,而我亦繼續找尋我嘅CDcup+可以毫無武裝型女女了...

呢個實綠好耐之前試過,有師兄話可以打井
不喜勿回,不喜勿小

若要食好野認住尼個夜班...............................................................要避!
1~15號早班才是寶
既可飛走一大一細石頭波
又可避開霉霉菌

@*及(^好似月頭返早喎!!!

引用:
原帖由 solar 於 2010-8-3 23:59 發表
不如打去前台問清楚先

引用:
原帖由 何魯陸 於 2010-8-3 11:55 PM 發表
若要食好野認住尼個夜班...............................................................要避!
1~15號早班才是寶
既可飛走一大一細石頭波
又可避開霉霉菌
請問有咩好野食
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 solar 於 2010-8-3 23:59 發表
c兄話尋晚試左!^
!^同(^同一班
@*係另一個班
c兄究竟up乜

引用:
原帖由 木頭 於 2010-8-4 00:04 發表
請問有咩好野食
最基本避開左個播菌石頭波食邊個都好好la
FB有人upload醫生紙中左招
直指係big no蕭后
小弟尚有家室唔敢博
玩開尼位阿嬸既c兄希望玩開心d la