發新話題

近期七間場八次感受短評經歷後記

近期七間場八次感受短評經歷後記

太平洋:唔少兄弟去過硬件唔駛多介紹 , 可能經濟仍然唔多好 , 骨手中途猛sell手作服務 , 不過條件係冇得摸硬食三舊人仔冇價講 , 可惜骨女萬萬估唔到會同佢講"唔駛勒多謝, 俾心機鍊啦 " 聽完之後冇黑面只係木口木面冇乜心機鍊 , 最後簽50快過劉翔走左

竹園銀河:一試近期新菜 , No.!( 身型一般平均 , 服務人如其號 唔會番卓

竹園銀河:重試一年前舊菜 , 身型冇乜點變D級豪乳仍然彈手非常 , 揼骨水準保持 , 增值服務超越個人想像有多冇少 , RPP手藝只屬一般 , 不過自動見龍缷甲 (全缷甲 ) , XX 式鴨仔飲水服務 , 仲要唔係乾飲 自私D肯定番卓

華光:地方叫做中場 , 裝修感覺怪怪地(講唔出點怪) , 樓下大門口亦唔起眼 , 不過職員服務山鄉週到 骨女手藝不俗 , 收費平三粒鐘只係78

凱悅華庭:試食搶彊淫眼中女No.@!* , 自己唔會刻意求十八廿二咁"吹毛求痴" , 揼喱part比晒心機分 part 2搶住喱   多番上山下海唔止冇問題仲完全配合 可以食用

鑫翔飛:細場地方新淨 , 休息室比較細大約十張梳化 , 骨女與一般邪場無異 , No.%* 白白淨大大波 , 揼手藝油麻地 , 冇所謂志不在此 , 服務可上不許下 , 波波手感不俗

深濠:先鍊腳後睇walk show點中No.() , 冇見咁耐黑眼圈冇乜 , 以往見佢係長腿姑娘 , 今次佢地攪promo對長腿加上黑絲襪very sexy part 2 冇乜變一樣咁大方 , 挑起條短裙整條長腿連整條襪褲感官即時有feel

港濠:舊地重遊一試 , 順便晌火車站試埋佢地廠車接送服務 (方便好多 ) , 上到去又見到個經理口水才 冇乜點理佢鍊腳先 , 因為個電腦俾一個客霸住睇相 , o個位人兄睇左好耐 , 可能幫班骨女睇埋相批埋命 , 姓磨既主任埋喱吹水 , 兩個相比主任比較實際D , 道明來意唔會要No.98 後來得知炒左 , 細問下原因係投訴多番頭客少 , 走廊經過O中No.@ , 身型夠高夠肉 上圍屬細波 , 整體服務做足冇偷懶 俾佢評語一個字"掂"

老總近期咁好節目wor

引用:
原帖由 骨總 於 2009-6-10 00:10 發表
太平洋:唔少兄弟去過硬件唔駛多介紹 , 可能經濟仍然唔多好 , 骨手中途猛sell手作服務 , 不過條件係冇得摸硬食三舊人仔冇價講 , 可惜骨女萬萬估唔到會同佢講"唔駛勒多謝, 俾心機鍊啦 " 聽完之後冇黑面只係木口 ...
3舊水床尾不如暢晒大餅擲落海, 起碼有d水花睇下

引用:
原帖由 骨總 於 2009-6-10 00:10 發表
太平洋:唔少兄弟去過硬件唔駛多介紹 , 可能經濟仍然唔多好 , 骨手中途猛sell手作服務 , 不過條件係冇得摸硬食三舊人仔冇價講 , 可惜骨女萬萬估唔到會同佢講"唔駛勒多謝, 俾心機鍊啦 " 聽完之後冇黑面只係木口 ...
大師兄頻頻出擊掂呀   佢心諗你一定會搞, 點知會撞板喎 !! 可能佢落左鐘都仲諗緊 ............
引用:
原帖由 華倫天台 於 2009-6-10 00:52 發表

3舊水床尾不如暢晒大餅擲落海, 起碼有d水花睇下
可以去多次東門北路

大開眼界

引用:
原帖由 四眼仔 於 2009-6-10 01:28 發表
東門北路暢大餅?
講緊三舊水既問題, bed end hj 不如用黎走多一轉 bamboo garden

引用:
竹園銀河:重試一年前舊菜 , 身型冇乜點變D級豪乳仍然彈手非常 , 揼骨水準保持 , 增值服務超越個人想像有多冇少 , RPP手藝只屬一般 , 不過自動見龍缷甲  (全缷甲 ) , XX 式鴨仔飲水服務 , 仲要唔係乾飲    自私D肯定番卓
老總~係唔係上次夜鬼兄試口爆o個個呀

發新話題