發新話題

試探東邪性地

試探東邪性地

近排我好多相好都回哂鄉,港隊場又去得太多,咁就試下呢個呢個從未去過既場,上到去個場幾大幾靚,乾濕蒸齊全,大場格局,設計有點似芙仔,點左有師兄介紹既16,話仲有30分鐘,咁就坐低飲杯齋啡睇下電視,係大廳都見到多技師行過,平均都唔錯,夠鐘入房,技師到,唔高算後生.都係按下吹下水咁,原來真係係鳳記做過,仲話個個新黎都要陪訓,但係佢唔使喎. 巴閉囉 講講下多手摸下佢,佢就跟手成個人坐上黎隔褲係咁磨棍,自動除Bra,cup手波淺啡,可咀lin,車會閃,仲話大大口車?唔使旨意 下路姨媽完都無得摸,只可隔褲 不過佢都識得調情,係我耳吹氣,咀我lin,夾住我腳模仿做愛型式搖下挺下,裨佢ko左,這個技師應該唔會番食,個場短期內都唔會再去,埋單268,好彩冇中桃花毒.

整番兩張相裨各位師兄超下

We can fly so high and never gonna die

師兄在大廳等時沒看到其他心水技師嗎?為什麼短期不會再去呢?

勁lor....有相報告
仲有2張甘多...同我一樣, 見到令女手震震
我仲以為係3響炮

引用:
原帖由 tingman 於 2011-1-24 23:03 發表
師兄在大廳等時沒看到其他心水技師嗎?為什麼短期不會再去呢?
唔岩feel咪唔再去囉,冇得解
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-1-24 23:03 發表
勁lor....有相報告
仲有2張甘多...同我一樣, 見到令女手震震
我仲以為係3響炮
唔係,飲得咖啡多遮,去食宵夜.一陣再吹過

引用:
原帖由 vinsing 於 2011-1-24 23:09 發表
即係邊到,恕我好蠢!
睇下我報告最尾果句

引用:
原帖由 vinsing 於 2011-1-24 23:09 發表
即係邊到,恕我好蠢!
趁mars兄去食宵夜, 代答
桃花島

16 e期好紅下wo∼∼
骨場資料室

<明明我已昨日無間踏著面前路,夢想中的口岸為何還未到?>
**繼續無間斷的北上任務**

發新話題