35 12345
發新話題

首度出征 (精?) 下沙名雅濤

首度出征 (精?) 下沙名雅濤

聽師兄們介紹過下沙名雅濤, 並譽下沙為 "麻甩佬天堂", 小師弟我趁住今日又要上去訂架生, 順便就去名雅濤試下.
14:45 上到羅湖, 但由於身上袋住成皮野人仔 (買架生落訂), 於是邊度都唔敢去住, 拿拿林飛去深南路攝影器材店搞掂 d 正經野, 放低 d 訂金先, 淨低一千人仔 happy 用, 咁先放下心頭大石. 但搞掂晒已經成 18:00, 打的去下沙遇著塞車, 搭左成四草野.... 下次一係早 d, 一係晏 d, 真係唔好撞正放工時間打的.
上車我話去下沙名雅濤, 司機知下沙嚮邊但唔知名雅濤嚮邊, 於是我照師兄們提供既資料, 話去上下沙交界果度, 司機都仲猶疑緊, 我再話東方茶餐廳, 跟住佢話下沙有條街幾旺, 不如車我去睇下.
去到就見到東方茶餐廳, 於是入去食左野先. 哇~ 一黎到下沙, 街上面 d 女大部份都唔錯! 有 d 直情係好索! 而且大部份後生女多, 正呀! 入到東方, 附近幾檯都坐住 d 後生靚女, 呢餐真係幾好送~ :P
食飽於是就去搵名雅濤嚮邊. 東方岩岩係嚮十字路口, 正門一條大街側邊一條係細街. 我揀左細街行先. 一路行.... 一路..... 哇~ 索!~ 哇! 正!!~ 滿街都係靚女! 行左一陣就到左明記. 入到去靚女招呼問乜野房, 我睇下 d 相, 最貴豪華房 RMB 198, 過得黎玩一於試下! 聽師兄們講要上 6 樓, 好在有晒心理準備, 加上嚮廣州時都經常要行樓梯, 頂得住!!
上到房, hardware 真係唔錯! 浴室有獨立蒸氣房添! 靚女部長問我有無相熟, 我話無, 不過就例牌話要 young, 白淨, 大波, 做全套! 過一陣女女入房.... 佢滷味丫! 細波, 皮膚又唔夠白! 不過..... 死火.... 個樣, 幾好, 幾 cute, 好 young, 靚妹一名, 望落即刻唔忍心彈佢! 好啦! 一於照殺!!
女女叫青青, No. @##, 湛江人, 19 歲. 開頭有 d 怕醜, 不過之後同佢傾熟左就好好多, 而且仲好小鳥依人咁, 幾有 gf feel! 沖完涼 part 1 開始, 算啦~ 黎呢 d 地方都唔係志在 part 1. 到 part 1 七七八八, 開始攬攬錫錫時..... "彭彭彭彭彭~" 好突然又急驟既拍門聲! 仆街丫!~ 唔係 GA 咁黑仔係嗎! 我即刻著番條褲, 女女開門, 原來真係查牌! 唉~ 之後一路要開住門做正經野..... :dead:
大概十零分鐘後, 侍仔入黎話 GA 走左喇~ 好在最終都無查到黎我房. 女女於是話趁而家快趣做左 d 唔正經野喇~ 於是嚮咁既情況下, 無乜點花臣玩, 佢錫我奶芝搞硬我細佬就帶套上. 女女除光豬, 波仔算細, 但又有 d 喳手, 身材其他部份就真係無得頂, 完全唔見肥, 好 fit. 插落個妹妹入面幾好肉地, 包得好舒服, 好好 feel. 搞左廿分鐘左右, 終於出精下沙!
搞掂之後, 女女再同我按, 我又手多多搞佢妹妹, 搞到佢又典時我又硬, 佢又唔執輸搞番我轉頭. 佢問我想唔想執多劑, 我問佢點計, 佢話一劑 RMB 300, 兩劑就 X2, 講講下佢話 total RMB 500 都得. 我本來有 d 想, 不過諗下驚一陣 GA 又黎, 而且正話做正經野又 dum 左 d 時間, 如果搞又要加鐘, 一來危險, 二來唔化算, 三來又驚太夜番香港, 於是唔制喇~ 跟住佢又話如果唔 ml 不如 hj 幫我搞掂. 唉~ ml 唔做要佢做免費 hj, 好似貪小便宜咁肉酸, 於是我都話唔好喇!
女女跟住淨落時間, 攬實我訓, 一路傾計, 好 gf feel~ 最後佢寫左個電話比我, 叫我下次黎 call 佢做 call 鐘. 哈哈~ 佢唔知我一貫作風, 極少翻綽! 除非我綽晒成個場 d 女再綽翻轉頭啦!
不過, 呢個場我已經定左佢為我既主場, 一定會經常去下, 香港果 d 都去少 d 喇! 因為嚮我走行落地下 counter 時, 你滷味丫~ 每層都見幾件, 真係又靚又青春!! 完全係我鍾意果類! 個衰婆部長又唔介紹比我, 下次詐下佢型先得! 不過既然定左做主場, 遲早都有得綽, 唔急! :P
埋單房錢 RMB 198, 比 200 免找, 女女 RMB 300 + 20 tips, total RMB 520.
過幾日又再去玩下, 再向各師兄 report.

最後順帶 post 埋個詳細地址出黎, 等想去的巴打參考下:
深圳市福田區下沙村八坊 18 號.

回程問過的士佬, 去果時話下沙村就得咯喎!
回程去羅湖過關, 無塞車, RMB 30 搞掂.

[ Last edited by gundam on 2005-11-24 at 04:59 ]

好唔錯既報告先睹為怏, 而家係咪仲係要三粒鐘錢至可以訓, 東海明珠係咪又落閘?

引用:
Originally posted by 夜鬼 at 2005-11-24 04:36:
好唔錯既報告先睹為怏, 而家係咪仲係要三粒鐘錢至可以訓, 東海明珠係咪又落閘?
清楚問過, 三粒鐘係要 00:00 後進場, 如果 21:00 入場要五粒.
東海明珠? sorry 唔知嚮邊無留意, 因為細佬乃第一次到下沙也~ :P

引用:
Originally posted by bigcity at 2005-11-24 04:44:
great report!!期待下集出版日期

巴打你都好黑仔,好在有驚無險~~年尾又係ko出動既時候,要小心喇
係呀~ 女女話原來近年尾又會洗地架....
真慘, GA 搵食過年關, 我地就無啖好食.

d ko 正仆街

多謝高達兄詳盡精闢既報告, 小弟有機會都要去上"沙場"
聰你講到下沙d女又多又正, 個心又痕tim...不過慘逢糧草未足(糧尾), 大將北伐未有期. 唉...

Thank you brother gundam 精彩報告! :th_up:
繼續努力!!

35 12345
發新話題